Müslümanların Masumiyeti Filmi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Müslümanların Masumiyeti Filmi bugünlerde çok fazla meşhur olan ve konuşulan bir film oldu. Müslümanların Masumiyeti filmi sadece fragmanı ile youtubeda 3 milyon kişi tarafından izlendi. Film hakkında birkaç gün önce filmden ziyade dünyada yaşattıkları hakkında yorumlar yapıldı. Libya’da Amerikan konsolosluğuna yapılan saldırıda ölen 3 ABD’li çalışan için Müslümanların Masumiyeti filmi suçlanıyor.
Müslümanların Masumiyeti Filmi
Tüm bu suçlamaların yanı sıra Müslümanların Masumiyeti Filmi Muslim News’un editörü Ahmed Versi filmi izlediğini, filmi nefret uyandırıcı ve mide bulandırıcı bulduğunu söyledi. Afganistan ve Pakistan gibi ülkelerde de benzer olaylara sebebiyet verdiği ve vermeyede devam edeceği düşünülen Müslümanların Masumiyeti filmi birçok kişiden tepki aldı. Filmin ayaklanma ve şiddete yönelttiği, dünyanın her yerindeki Müslümanları kışkırtmaya yönelik bir film olduğu iddia edildi.

Mısır ve Libya’da Müslümanların Masumiyeti filminin vizyona girmesiyle yaşanan olaylara yenilerinin eklenmemesi ve olay çıkaranların kınanması gerektiği belirttildi. Müslümanların Masumiyeti filminin apaçık bir şekilde Müslümanlığın Peygamberi HZ. Muhammed’e hakaret içerdiği ve tüm Müslümanları kışkırtmaya yönelik olduğu görüldü. Özellikle Libya’da bulunan ABD konsolosluğuna yapılan saldırı sonrası Müslümanların Masumiyeti filmi suçlanmaya başladı. Son günlerde film bu tepkiler üzerine fragmanı çok arananlar arasına girdi. firsthaber.net olarak Müslümanların Masumiyeti filmi fragmanını sizlere sunuyoruz.

Müslümanların Masumiyeti Filmi Fragmanı


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ