Nazlı Öztarhan Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranların hergün haber sunuculuğu yapan Nazlı Öztarhan haberin başarılı sunucularından biri. Başarılı yöneticilerden biri olan Yücel Çelik’in öz kızı olan Nazlı Öztarhan, Öztarhanların güzel gelinidir. Star Tv’de haber spikerliği yapan Nazlı Öztarhan güzelliği ve akıcı Türkçesiyle haberleri başarılı bir şekilde sunmaya devam ediyor.
Nazlı Öztarhan Kimdir?
Haber spikeri Nazlı Öztarhan 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. ABD’nin Boston şehrindw eğitimini tamamlayan Nazlı Öztarhan, Emerson College Televizyon ve Psikoloji bölümünde eğitim aldı. Nazlı Öztarhan, bu eğitimin ardından TÜrkiye’ye dönerek muhabir ve spiker olarak göreve başladı. Amerika’da uzun süre yaşayan Nazlı Öztarhan eğitimi sonrasında iş hayatına ülkesinde devam ederek büyük başarılara imza attı. Habercilik konusunda başarı elde eden birkaç kişiden biri olan Nazlı Öztarhan Star Tv ekranlarının haber spikerliğini yapmaya devam ediyor. Star TV Anahaber sunucusu Nazlı Öztarhan güzelliğinin yanı sıra düzgün Türkçesi ve haberleri sunumunun kalitesiyle bulunduğu fazlasıyla hak ettiğini gösteren isimler arasında yer alıyor.

Nazlı Öztarhan Fotoğrafları – Resimleri


Star TV haber spikeri Nazlı Öztarhan’ın resmi twitter adresi https://twitter.com/nazlioztarhan olarak bilinmektedir. Nazlı Öztarhan hakkında en yeni güncellemeleri takip ederek, Nazlı Öztarhan hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz. Nazlı Öztarhan Star Tv ekranlarında bizlere haber sunmaya devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ