Nejat İşler Son Durumu Nasıl?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Nejat işler geçtiğimiz günler Karaciğeri’nden rahatsızlanmış ve hayranlarını telaşlandırmıştı. Durumu ağırlaşan Nejat İşler Behzat Ç. Ankara Yanıyor isimli filmin galasınada gelemedi. Başarılı oyuncu Nejat İşler’in son durumu nasıl? Nejat İşler’in durumu kritik mi? tüm bu sorunların cevaplarını okurlarımız için araştırdık ve yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.
Nejat İşler Behzat Ç. Ankara Yanıyor Galasına Neden Gelmedi
Nejat İşler kendisini iyi hissetmediği için film galasınada gelemedi. Bunun üzerine yakınlarıyla yapılan görüşmelerde, Nejat İşler’in karaciğerinde sorun olduğu ve karaciğerinin iflas ettiği için galaya gelemedi öğrenildi. Nejat İşler alkol almaya devam edince Bodrum’da evden bile çıkamaz duruma geldi. Ünlü oyuncu Nejat İşler’in durumu sevenlerini endişelendirirken, Nejat İşler’in karaciğerindeki sorun nedeniyle vücudunda yaralar meydana geldiğide öğrenildi.
nejat-isler-son-durumu-nasil
Erdal Beşikçioğlu’den Nejat İşler Yorumu
Nejat İşler’in rol arkadaşı Erdal Beşikçioğlu’na Nejat İşler’in neden galaya gelmedi sorusu sorulunca Erdal Beşikçioğlu “Eşek Kadar Adam. Hiç zorlamaya gerek yok. Gelmek isterse gelir.” diyerek yanıt verdi. Nejat İşler çalışmaktan keyif duyduğunu belirten Erdal Beşikoğlu Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminin galasında yer alan isimler arasındaydı.
Nejat İşler Son Durumu Nasıl?
Karaciğeri iflas ettiği için vücudunda yaralar çıkan Nejat İşler’in sağlık durumunun çok kötü olmadığı ve bilincinin yerine olduğu öğrenildi. Ancak, Nejat İşler sağlık değerlerinin iyi olmadığı için evinden çıkamayacak durumda olduğu ve alkol almaya devam ettiği için durumunun iyiye gitmediğide gelen bilgiler arasında bulunuyor

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ