Nihat Doğan Survivor All Starda Neden Yok?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yeni sezonda TV8 ekranlarında dün akşam itibariyle başlkadı. 22 Şubat 2015 tarihinde pazar gececsi TV8 ekranlarında başlayan Survivor All Star yarışmasında bugüne kadar yarışan ünlü ve gönüllü yarışmacılar arasında karma bir kadro oluşturuldu. Yarışma başlamadan önce kadroda yer alacak olan bomba isimlerden biride Nihat Doğan’dı. Fakat Nihat Doğan dün akşam gösterime başlayan Survivor All Star yarışmasında malesef yer almadı.
Nihat Doğan Survivor All Starda Neden Yok?
Nihat Doğan Survivor All Star yarışmasında göremeyen izleyici ise bu durumu merak etti. Konu ise geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan’la ilgiliydi. Özgecan’ın öldürülmesinin ardından ayağa kalkan tüm Türkiye’nin sosyal medyada yapılan yorumlara ve Özgecan’ın yanı sıra tüm kadınları destekleyen yorumlara karşı bir yorum yayınlanaması. Kendi Twitter takipçileri başta olmak üzere tüm Türkiye’nin tepkisini çekmişti. Özgecan’ın öldürülmesinin ardından kadınları suçlar nitelikteki yorumu nedeniyle tepki toplayan Nihat Doğan Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star yarışmasınada çıkarılmamak üzere karar alındı. Ardından yeni yarışmacılarla Survivor All Star Nihat Doğan’sız yeni bir sezona başladı.
nihat-dogan-survivorda-neden-yoktu
Reyting Sıralamasında Birinci Survivor Oldu
Survivor All Star reyting sıralamasında ise Nihat Doğan olmamasına rağmen ilk programda birinci olmayı başardı. Survivor All Star’ın bu sezon TV8 kanalına iyi reyting oranları kazandıracağı ve reklam gelirlerinin oldukça yüksek olacağı ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ