O Ses Türkiye Artvinli İkizler – Cemal ve Soysal Kardeşler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye’de dün akşam çıkan ikizler sosyal medyayı salladı. Artvin’li Cemal ve Soysal kardeşler birlikte söyledikleri Karşıya Çifte Çamlar şarkısıyla herkesi müziğe doyurdular. Jüri üyelerinin beğenerek döndüğü kardeşler için 4 jüri üyeside takımlarında görmek üzere teklifte bulundu. Fakat, Cemal ve Soysal kardeşler Athena Gökhan’ı seçti.
O Ses Türkiye İkizler
O Ses Türkiye’de tekli seçimler bitti. Dün yapılan O Ses Türkiye yarışmasında Star Tv ekranlarında son yarışmacılarda seslerini jüriye göstererek aday oldu. Bundan sonra ise grup mücadelesi başlayacak. Hadise, Ebru Gündeş, Athena Gökhan ve Murat Boz grupta bulunan yarışmacılarla birlikte yarışarak 2013 yılının O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon olmak için yarışacak.
o-ses-turkiye-cemal-ve-soysal-kardesler-ikizler

Cemal ve Soysal Kardeşler

O Ses Türkiye takımların oluşması için son seçimler yapılırken, yarışmaya katılan ikizler herkes tarafından beğenildi. Ebru Gündeş Artvin’li ikizleri yarışmanın daha şimdiden şampiyonunun belli olduğunu söyledi. Cemal ve Soysal kardeşler gitarlarıyla birlikte Karşıya Çifte Çamlar şarkısını Karadeniz türküsünü söyledir. Tüm jürinin döndüğü ikizler için seçim süresi oldukça zor geçti. Güzel sesleri ve başarılı sahneleriyle Soysal ve Ceml Dilmaç Kardeşler jüri üyeleri arasında seçim yaparken zorlandı. Sonunda karar veren ikiz kardeşler Athena Gökhan’ı tercih etti.
O Ses Türkiye Cemal ve Soysal Kardeşler 18 Kasım 2013

O Ses Türkiye İkizler Cemal ve Soysal
Şarkının daha henüz başındayken dönen jüri ise Soysal ve Cemal kardeşleri kapma yarışına girdi. O Ses Türkiye’nin bu yıl ki şampiyonlarını gördüğünü söyleyen jüri Karadenizli ikizlere övgüler yağdırdı. Cemal ve Soysal Dilmaç kardeşler Artvinli ve Karadenizli olarak Karşıya Çifte Çamlar şarkısını seslendirerek yarışmaya Athena Gökhan’ın grubunda katıldılar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ