O Ses Türkiye Azeri Yarışmacı Tuğçe Gendigelen

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında dün gece sesi ve performansıyla tüm jüriyi etkileyen Tuğçe Gendigelen konuşuluyor. Sosyal Medyada da bir anda patlayan Tuğçe Gendigelen özellikle performansının yanı sıra cesareti ve konuşmasıyla şaşırttı. 23 yaşındaki güzel yarışmacı Tuğçe Gendigelen Azerbeycan asıllı Türk olarak yarışmaya renk kattı.
O Ses Türkiye Yarışmacısı Tuğçe Gendigelen
Performansına güçlü bir sesle başlayan Tuğçe Gendigelen daha ilk dakikalardan Murat Boz ve Athena Gökhan’ın taktirini kazanmayı başardı. Hadise ve Ebru Gündeş ise dönmekte gecikmedi. Tuğçe Gendigelen’in performansında tüm O Ses Türkiye jürisi dönerek Tuğçe Gendigelen’in kendi takımların olması için çabaladı.
oses-turkiye-azeri-yarismaci-tugce-gendigelen
Tuğçe Gendigelen Besteleri
Kendi besteleri olduğunu belirten Tuğçe Gendigelen şarkıyı 3 dilde söyledi. Hintçe, Arapça, İngilizce dillerinde şarkısını tamamlayan Tuğçe Gendigelen içerisinde bu 3 dilden oluşan güzel parçasını seslendirdi. Tuğçe Gendigelen tüm jüri üyesini etkileyerek Acun Ilıcalı ve Hadise’nin isteği üzerine performansını tekrarladı.
tugce-gendigelen-o-ses-turkiye
Tuğçe Gendigelen Türk mü?
20’den fazla bestesi olduğunu belirten Tuğçe Gendigelen küçük yaşlardan bu yana beste yaptığını belirtti. 23 yaşındaki güzel yarışmacı Tuğçe Gendigelen Eskişehir Anadolu Üniversite’sinde İngilizce öğretmenliği okuyor. Azeri asıllı olan Tuğçe Gendigelen Kütahya doğumlu ve şu anda Eskişehir’de Üniversite eğitimi için bulunuyor. Son sınıf öğrenci Tuğçe Gendigelen ingilizce öğretmeni olmak istediği gibi şarkıcı olarak Türkiye’yi tüm dünyada temsil etmek istediğini belirtiyor.
O Ses Türkiye Yarışmacı Tuğçe Gendigelen

Tuğçe Gendigelen O Ses Türkiye Jürisini Etkiledi
Tüm jürinin kendi takımın yer almasını istediği için Tuğçe Gendigelen seçim yapmakta zorlandı. Jüri üyeleri Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Athena Gökhan Tuğçe Gendigelen’in kendi takımlarında yer alması için dil döksede, Tuğçe Gendigelen Ebru Gündeş’in “Gel Beraber Şampiyon Olalım” sözünü dikkate alarak “Şampiyon olmak istiyorum” diyerek Ebru Gündeş’i seçti. Tuğçe Gendigelen’in seçim yapması uzun sürsede komik anlar yaşandı. Hadise Athena Gökhan’ın koltuğuna oturarak taklitini yaptı. “Abi çok iyi ya” diyerek Gökhan’ın taklidini yapan Hadise’nin ardından Athena Gökhan “Bu Eser var ya bizi madara etti” diyerek esprili bir dille yaklaştı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ