O Ses Türkiye Finalisti Abdullah Civliz Söylediği Şarkı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında Abdullah Civliz söylediği şarkı ile herkesi büyüledi. 20 ocak 2014 pazartesi gerçekleşen O Ses Türkiye finalinde Abdullah Civliz’in final yarışmasında söylediği şarkıyı firsthaber.net olarak sizler için haberimize ekledik. O Ses Türkiye yarışması finalistlerinden olan Abdullah Civliz Kimdir? müziğe nasıl başladı? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.
O Ses Türkiye Abdullah Civliz Söylediği Şarkının İsmi
20 Ocak 2014 tarihinde final yarışmasında Abdullah Civliz’in O Ses Türkiye yarışmasında söylediği şarkıyı birazdan burda bulabileceksiniz.
O Ses Türkiye Abdullah Civliz Kimdir?
1986 yılında dünyaya gelen Abdullah Civliz Kastamonu’da doğdu. Tosya ilçesinde dünyaya gelen Abdullah Civliz yaz tatillerinde çıraklık yaptığını ve küçük yaşlardan bu yana çalışmaya devam ettiğini belirtti. Televizyon tamircisi, helvacı, marangoz, bıçakçı gibi mesleklerde çalışan O Ses Türkiye yarışmacısı Abdullah Civliz finalist olarak söylediği şarkıyla herkesin taktirini topladı. 20 ocak 2014 tarihinde final yarışmacısı olan 4 yarışmacıdan biri olan Abdullah Civliz, Tosya ilçesinde yaşadı. Küçük bir ilçede yaşadığını belirten Abdullah Civliz bunun tek artısının kardeşi gibi sevdiği arkadaşlara sahip olması olarak belirten O Ses Türkiye Abdullah Civliz, işletme bölümü okuduğunu aynı zamanda İşletme bölümünde okuduğunu açıkladı. 2005 yılında Eskişehir’e gelen Abdullah Civliz Eskişehirde üniversite eğitimi aldı.
o-ses-turkiye-abdullah-civliz
O Ses Türkiye Abdullah Civliz – Gündüzüm Seninle
O Ses Türkiye yarışmacısı Abdullah Civliz finalde Gündüzüm Seninle şarkısını seslendirmişti. İşte Abdullah Civliz’in söylediği şarkı ve performansı;

O Ses Türkiye şampiyonun belli olacağı 20 ocak 2014 pazartesi günü için Abdullah Civlizin söylediği şarkı ve yarışmada şampiyonluk elde edip edemeyeceğini göreceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ