O Ses Türkiye Finalisti Hasan Doğru Söylediği Şarkı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında 2014 yılı şampiyonu bu akşam belli olacak. Son dört yarışmacı olarak Mert Demir, Ersin Yılmaz, Abdullah Civliz, Hasan Doğru isimleri finalistler olarak bu akşam yarışacak. Hasan Doğru söylediği şarkı ile bu akşam yine tüm izleyecileri coşturdu. Söylediği şarkılarla tarzının dışına çıkan O Ses Türkiye yarışmacısı Hasan Doğru’nun söylediği şarkının ismide haberimizde
yer almaktadır.
O Ses Türkiye Finalisti Hasan Doğru’nun Söylediği Şarkı
20 ocak 2014 pazartesi günü O Ses Türkiye’nin şampiyonu belli olacak. Hasan Doğru O Ses Türkiye 20 ocak 2014 tarihinde söylediği şarkıyı birazdan sizlerle buluşturacağız.
O Ses Türkiye Hasan Doğru Kimdir?
O Ses Türkiye’nin şampiyonluk adayları arasında önemli isimlerinden olan Hasan Doğru 26 yaşında ve Zonguldaklıdır. Kozlu ilçesinde doğup büyüyen Hasan Doğru Zonguldakta büyümesine rağmen Ordu’ludur. Belediye Kültür Merkezinde bulunan tanıdıkları vasıtasıyla Tiyatro için hazırlıklar yaptıüını ve sınava girdiğini belirten Hasan Doğru başarısız oldu. Zonguldak’ta açılan Opera bölümüne giren Hasan Doğru Opera’nın ilk mezunlarından biri oldu. Opera bölümünde mezun olduktan sonra Opera şarkılarını tarz edinen ve sesininde bir Operacı kadar güçlü olduğu Hasan Doğru yarışmada başarılı bir şekilde son 4 yarışmacı arasında yerini aldı. Şampiyonluğun önemli adaylarından biri olarak gösterilen Hasan Doğru’nun hayali ise iyi bir opera şarkıcısı olmak.
o-ses-turkiye-hasan-dogru-soyledigi-sarki
O Ses Türkiye Hasan Doğru – Doğru Dadaloğlu Şarkısı
O Ses Türkiye yarışmacısı Hasan Doğru finalde Doğru Dadaloğlu şarkısını seslendirmişti. İşte Hasan Doğru’nun söylediği şarkı ve performansı;

20 Ocak 2014 tarihinde yapılan O Ses Türkiye yarışmasında finalistlerden biri O SEs Türkiye 2014’ün şampiyonu olacak. O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olmak üzere Hasan Doğru en büyük adaylar arasında gösteriliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ