O Ses Türkiye Geçen Yıl Kovulan Nur Cennet Uçar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz yıl yapılan O Ses Türkiye yarışmasından kavulan Nur Cennet Uçar bu yıl yeniden yarıştı. Geçen yıl yapılan O Ses Türkiye yarışmasında tavırlarıyla Acun Ilıcalı ve jüri üyelerini kızdıran Nur Cennet Uçar, yarışmadan kovulmuştu. Performansını sergiledikten sonra jüriye kaba tavırlar sergileyen Nur Cennet Uçar bu yıl yarışmaya tekrar katıldı. Acun Ilıcalı Nur Cennet Uçar’ın performansının ardından “Geçtiğimiz yıl üzücü bir ayrılık olmuştu, bu yıl inş. iyi geçecek” diyerek teselli ettiği Nur Cennet Uçar daha önceden Popstar yarışmasınada katılmıştı.
Nur Cennet Uçar Tekrar Yarışmada
Nur Cennet Uçar 2013-2014 O Ses Türkiye yarışmasına katılarak performansını sergiledi. Söylediği şarkı ile tüm jüri üyelerinin dönmesini sağlayan Nur Cennet Uçar bu kez konuşmalarında daha dikkatliydi. Fakat, kendine olan özgüveninin yine yüksek olduğunu söylemek mümkündü. Geceye damgasını vuran performanslardan birini sergileyen Nur Cennet Uçar dönen tüm jüri üyelerinden Athena Gökhan’ı seçti.
o-ses-turkiye-nur-cennet-ucar-tekrar-yarismada

Nur Cennet Uçar O Ses Türkiye Yeni Performansı


Kovulan Yarışmacı Nur Cennet Uçar O Ses Türkiyede
Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye’de şarkısını söyledikten sonra konuşması ve tavırları nedeniyle yarışmadan Acun Ilıcalı tarafından kovulan Nur Cennet Uçar bu yıl yarışmaya katıldı. Yarışmada Athena Gökhan’ın takımında yer almayı başaran Nur Cennet Uçar 23 yaşında başarılı bir şekilde şarkısını söyledi. Acun Ilıcalı’nın kovduğu yarışmacı Nur Cennet Uçar bu yıl jüri üyelerinden Gökhan ile yarışmaya devam edecek ve gruplarda yarışacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ