O Ses Türkiye Kim Kazandı – Mustafa Bozkurt Birinci Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

mustafa-bozkurt-oses-turkiye-yarismasi-birinciStar Tv ekranlarında haftalardır devam eden ve heyecan dolu yarışma O Ses Türkiye finali 18.02.2013 tarihinde yapıldı. 18 şubat pazartesi gecesi yapılan finalde yarışmayı kazanan belli oldu. O Ses Türkiye yarışmasını kazanan isim Mustafa oldu. O Ses Türkiye finale kalan isimler Mustafa Bozkurt ve Ayla oldu. Finaldeki performansları sonrası O Ses Türkiye yarışmasını kazanan isim Mustafa Bozkurt oldu.
Mustafa Bozkurt Birinci Oldu
EKim ayında başlayan O Ses Türkiye yarışması Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde Star Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Yarışmaya katılan binlerce kişi arasından başarılı olarak son 4’e kalmayı başaran Onur Uğuş, Berkan Taşkın, Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt final gecesi için 18 şubat 2013 pazartesi günü bir araya geldi. O Ses Türkiye yarışmasını severek izleyenler final gecesinde ekranlara kitlendi. Onur Uğuş, Berkan Taşkın, Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt yarışmacıları arasından son 2 ye kalan isimler ise Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt oldu. SMS oyları sonucunda birinci olan isim merak ediliyordu. SMS sonuçları açıklandı ve O Ses Türkiye 2013 birincisi Murat Boz’un hocalığında Mustafa Bozkurt oldu. Finali kazanan Mustafa Bozkurt ödül olarak albüm yapma hakkı ve sıfır model bir araba kazandı.
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt Final Performansı

O Ses Türkiye Kim Kazandı
O Ses Türkiye’de final gecesinde birinci olan Mustafa Bozkurt söylediği ‘Üflediler Söndüm’ şarkısıyla çok beğenildi. Bu şarkıyla birinci olan Mustafa Bozkurt’a, Onur Uğuş ‘Bende Özledim’ parçasını söyleyerek rakip oldu. Önemli rakipler arasında olan Onur Uğuş performansıda çok beğenilmesine rağmen, Ayda Mosharraf ‘Delikanlım’ performansıyla finade Mustafa Bozkurt’a rakip olan isim oldu. SMS oylamaları sonucunda Mustafa Bozkurt ‘Üflediler Söndüm’ parçasıyla yarışmayı kazanan isim oldu. O Ses Türkiye 2013 birincisi Mustafa Bozkurt Oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ