Oğuzhan Koç Konseri Ne Zaman – Bilet Fiyatları 12 Şubat 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programıyla başlayan tanınırlığını 3 Adam programıyla devam ettiren Oğuzhan Koç yakışıklılığıyla tüm genç kızların hayranılığını kazanmıştı. Gitar çalıp, şarkı söyleyen Oğuzhan Koç çıkardığı albümünün ardından konser vermeye başladı. Oğuzhan Koç’un İstanbul’da vereceği konserin biletleri satışa çıktı. 12 Şubatta vereceği konserin ayrıntıları haberimizde.
Oğuzhan Koç 12 Şubat 2014 Konser
Oğuzhan Koç 3 Adam programına başladıktan sonra çıkardığı albümü “Ben Hala Rüyada” için konser çalışmalarına başladı. Sevenleriyle konserlerinde buluşmaya hazırlanan Oğuzhan Koç İstanbul’da 12 şubat 2014 tarihinde konser verecek. Türker İnanoğlu Show Center’da verilecek konser için biletler satışa çıktı. Konser saati 20:30 olarak açıklandı.
oguzhan-konseri-ne-zaman-bilet-fiyatlari
Oğuzhan Koç Konseri 12 Şubat 2014
Vodafone Freezone sponsorluğunda yapılacak olan İstanbul lansman konseri için Ben Hala Rüyada isimli albümünde bulunan şarkıları seslendirecek olan Oğuzhan Koç 12 şubat 2014 tarihinde ilk konserini verecek. Çıkardığı ilk albüm olan Ben Hala Rüyada albümüe sponsor olan Vodafone FreeZone Eser Yenerlerin ve İbrahim Büyükak’ında konserde yer almasını sağladı. 3 Adam programında arkadaşları olan ve aynı evde kalan arkadaşlar Oğuzhan Koç’u henüz ilk tecrübelerinden biri olacak olan İStanbul Konserinde Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ta yer alacak. Konserde söylenecek şarkılar arasında Her Aşk Bir Gün Biter, Bitmedi Elem, Ayy, Bu Yol Uzar, Gitsem Diyorum, Neşeli Ayrılık Şarkısı, Al Ahını, Yanımda Olsan gibi parçaları seslendirecek.

Oğuzhan Koç Konseri Bilet Fiyatları

1. Katagori Bilet Fiyatları 66.00 TL
2. Kategori Bilet Fiyatları 56.00 TL
3. Kategori Bilet Fiyatları 45.00 TL
Türker İnanoğlu Show Center’da gerçekleşecek Oğuzhan Konseri için bilet fiyatları 45 TL den başlayarak 1. katagori bilet fiyatları 66 TL ye kadar yükselmektedir. Konser saati ise 20:30 olarak açıklanmıştır.
Oğuzhan Koç konseri bilet fiyatları,
Oğuzhan Koç 12 şubat konseri.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ