Okullar 6 Gün mü Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Okullar 6 gün mü olacak? sorusu son günlerde ziyaretçilerimiz tarafından en çok sorulan sorulardan biri oldu. Bunun üzerine bu konuya herkesi aydınlatacak bir makaleyle yanıt vermek istedik. Okullar haftada 6 gün mü olacak? yoksa bu tamamen bir söylenti mi? bu konuda yaptığımız araştırmalar sonucu okullar 6 gün mü tatil olacak sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Okullar 6 Gün mü Olacak?

Okulların 6 gün olacağıyla ilgili dedikodular yine sosyal medyada başlatıldı ve yayılarak öğrencilerin kabusu bir sorun haline geldi. Geçtiğimiz günlerde okulların haftada 6 gün olacağıyla ilgili dedikoduları TT oldu. Trending Topics olan okulların 6 gün tatil olmasıyla ilgili bilginin doğruluğunu araştırdığımızda ise böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını gördük.
okullar-6-gun-mu-olacak

Okullar Kaç Gün Olacak?

Eğitim ve Öğretim yılları boyunca Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yani hafta içi tüm günler okul günleri Cumartesi ve Pazar günleri ise tatil olarak devam etti. Bu sistemde öğrenciler iş hayatına başladıklarında sıkıntı çekmemeleri ve alışkanlık kazanmaları için haftada 5 gün okula gitmektedir. Haftada 6 gün okul olması durumunda öğrenciler bu sıkı tempodan hem sıkılacaklar, hemde okuldan soğuyacaklardır. Ayrıca tüm dünya genelinde okullar 5 gün olmakla birlikte en sağlıklı olan sistemde bu şekilde işlemektedir. Kısacası okullar 6 gün olmayacak. Twitter’da TT olan bu konu tamamen asılsız olmaktadır. 5 gün olan okul süresine ek olarak ziyaretçilerimizinde sorularından biri olan okullar 6 gün mü olacak sorusuna cevap bulmuş olduk.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ