Oldu Teşekkürler Dizisi Bitti mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

oldu-tesekkurler-dizisi-bitti-miOldu Teşekkürler Yayından Kaldırıldı mı?
Show Tv ekranlarında yayınlanan Oldu Teşekkürler dizisi bitti mi? Geçtiğimiz günlerde 1. bölümüyle Show Tv’de yayınlanmaya başlayan Oldu Teşekkürler Garbın Afakı isimli komedi dizisi daha ilk bölümünden kaldırıldı. Türk televizyonlarında bir dizi ilk bölümünden kaldırılarak rekora imza atıldı. Aslına bakarsanız son zamanlarda 150 den fazla dizi birkaç bölüm sonra yayından kaldırılıyor. Ancak, Oldu Teşekkürler Garbın Afakı isimli komedi dizisi daha 1. bölümünden yayından kaldırılarak bir rekora imza attı.
Oldu Teşekkürler Dizisi Bitti mi?
Show Tv ekranların yayınlanan Oldu Teşekkürler Garbın Afakı isimli dizinin bitmesiyle ilgili bir açıklama geldi. Oldu Teşekkürler Garbın Afakı isimli dizi ekibinden yapılan açıklamada, “Tamamı farklı oyunculardan oluşan bir kadro ile çekilen Oldu Teşekkürler dizisinin Show Tv’yi 35 basamak birden yükselttiği ancak Show Tv ile iş konusunda fikir ayrılıkları yaşandığı ve bunun sonucunda Oldu Teşekkürler dizisinin Show Tv ‘de yayınlanmamak üzere tamamen bittiği açıklandı” Dizinin devam etmeyeceğini söyleyen Oldu Teşekkürler yapımcısı son olarak “Yepyeni işlerde tekrar görüşene kadar, hepinize oldu teşekkürler.” diyerek cümlesini sonlandırdı.
Oldu Teşekkürler Dizisi Neden Bitiyor?
Show Tv son dönemde özellikle ekonomik sıkıntı çekmeye başladığı zamanlardan itibaren sayılı sayıda diziyi ekranlara getiriyor ve birçok projeyide iptal etmiş durumda. Oldu Teşekkürler dizisinin bitmesindeki amacı tam olarak bilmiyoruz. Ancak, Oldu Teşekkürler dizisindeki tüm oyuncular tanınmayan ve belkide ilk kez bir dizide oynayan oyunculardan oluşuyor. Dizinin birkaç bölüm yayınlanması için şans verilmemesinin nedeni tam olarak açıklanmasda “Fikir Ayrılıkları” diyerek geçiştirildi. Oldu Teşekkürler Garbın Afakı dizisinin ilk bölümü izleyen izleyicilerden bazıları beğenirken, bazıları beğendiğini söyledi. Özellikle sosyal medya ise Show Tv için olumsuz yorumlar yaparken, Oldu Teşekkürler dizisini beğenenler dizinin farklı bir kanalda tekrar başlaması gerektiği yorumlarında bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ