One Direction Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Britanyalı müzik grubu One Direction son zamanların en iyi çıkış yapan erkek müzik grubu oldu. Genç kızların hayranlıklarını kazandıkları kadar çıkardıkları albüm ve kliplerde de bir o kadar başarılı olan One Direction grubu kliplerindeki ilginç ve herkesin ilgisini çekebilecek hareketlerlede ön plana çıkıyor.
One Direction Kimdir?
Beş üyeden oluşan One Direction grubunda birde Müslüman üye bulunuyor. The X Factor isimli yarışma ingiltere’de 7. sezonunu yapıyordu. One Direction grubu ise bu yarışmada 3. olmuştu. Yarışmanın ardından Syco Music ile anlaşan One Direction grubu single  çıkardıktan sonra 2012 yılına ilk albümleriyle girdi. Up All Night isimli albümleri ve yıl sonunda ise Take Me Home albümlerini çıkardılar. Dünyanın birçok ülkesinde turne yapan One Direction grubu Midnight Memories isimli albümüyle 2013 yılında büyük bir çıkış yakaladı. The X Factor isimli yarışmada 2011 yılında elde edilen başarı 2014 yılına kadar dünyanın hemen hemen her ülkesinde tanınan ve dinlenen 5 kişilik bir müzik grubunun başarıyla yoluna devam etmesini sağladı.
One Direction Grubu Üyelerinin Hayatları
Niall James Horan 13 eylül 1993 yılında İrlanda’da dünyaya geldi. Zain Javadd Malik 12 Ocak 1993 doğumlu ve İngiltere’nin Bradford kentinde doğdu. Liam James Payne 29 ağustos 1993 yılında İngiltere’nin West Midlands şehrinde doğdu. Harry Edward Styles 1 şubat 1994 tarihinde İngiltere’nin Cheshire şehrinde doğdu. Louis William Tomlinson 24 aralık 1991 yılında yine İngiltere’nin Doncaster şehrinde dünyaya geleb üyelerinden biri.
One Direction Grubu İsimleri
One Direction grubunda yer alan erkek şarkıcıların isimleri şöyle;
Zayn Malik
Louis Tomlinson
Harry Styles
Liam Payne
Niall Horan
One Direction grubu özellikle genç kızların hayranlığını kazanmayı başaran gruplardan. Ünlü müzik grubu One Direction üyelerine ait en yeni ve en güzel fotoğraflar foto galerimizde yer almaktadır. Sizler için seçtiğimiz One Direction fotoğraflarını galerimizden görüntüleyebilirsiniz.

One Direction Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ