Onur Kıvrak ve Volkan Demirel Kavga Açıklaması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Pazar günü oynanan Fenerbahçe – Trazonspor karşılaşması sonrasında olay çıkmış ve iki takım kalecileri Volkan Demirel ve Onur Kıvrak birbirine girmişti. Olayın başlangıcı olarak Onur Kıvrak’ın formasıdna bulunan Trabzonspor amblemini öpmesi olarak gösterilmişti. Olay sonrası açıklamalarda bulunan Onur Kıvrak Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in agrasif hareketlerinden dolayı suçladı.
Onur Kıvrak Açıklamalarda Bulundu
2 milli takım kalecisine bu gerginlik yakışmazken, Volkan Demirel’in Sabri ile yaşadığı kavga ve milli takım formasıyla seyirciye yaptıklarıda akıllardan gitmiyor. Fenerbahçe yönetiminin Volkan Demirel’in hareketlerinden rahatsız olmamasıda ayrı bir sorun oluştururken, Onur Kıvrak “Tüm bunlar 1 puan aldıktan sonra gerçekleşti, ya 3 puan alsaydık o zaman ne olacaktı” diyerek Fenerbahçe’li futbolcuların karşılaşmadan sonra çıkan olaylar ilgili açıklama yaptı.
onur-kivrak-volkan-demirel-kavga-aciklamasi
Onur Kıvrak Volkan Demirel Kavgasıyla İlgili Açıklama
Süper Ligin 7. haftasında Fenerbahçe 0 – 0 Trabzonspor şeklinde sonuçlanan maç sonrasında milli takım kalecileri olan ve 2 takım kalecisi Volkan Demirel ve Onur Kıvrak arasında yaşanan kavga sonrasında Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu. “Herkes gördü birşey yapmadı, sadece maç sonrasında Trabzonspor amblemini öptüm. Şimdi tüm suçu üzerine yığacak adam arıyorlar” diyerek kendini savundu. Maç sonrasında Volkan Demirel ve Onur Kıvrak arasında yaşanan tartışmanın ardından ilk kez konuşan Onur Kıvrak olanlardan dolayı üzgün olduğunu, ancak suçsuz olduğunu belirtti. Umuyoruz ki milli takım oyuncularının daha dikkatli olmaları ve aynı sorunların tekrar yaşanmaması temennisi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ