Orhan Pamuk Sevgilisi Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Nobel ödül sahibi Türk yazarlarından Orhan Pamuk sevgilisi ile görüntülendi. Orhan Pamuk’un sevgilisinin kim olduğu merak konusuydu. Yeni sevgilisini sonunda deşifre eden Pamuk ressam Karolin Fişekçi ile birlikte New York’ta görüldü.
Orhan Pamuuk, 2006 yılında nobel ödülünü almıştı. Orhan Pamuk artık roman kitaplarından ziyade özel hayatıyla konuşularak gündemde kalıyor. Daha önce Kiran Desai ile birlikte olan Orhan Pamuk sevgilisi ile birlikte tatil yaparken yakalanmıştı. Kiran Desai’ye aşık olduğu söyleyen Orhan Pamuk’un kısa sürede ilişkisinin bittiği ve ressam Karolin Fişekçi ile birlikte olduğu görüldü.
Orhan Pamuk, Halen New York Columbia Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmakta olduğu için bu şehirde yaşamakta vaktinin büyük kısmını burda geçirmektedir. New York Colombus Circle Alışveriş Merkezi’nde sevgilisi Karolin Fişekçi ile fotoğrafları çekilen Pamuk durumdan habersizdi.

Dünyanın en seksi sanatçısı olarak gösterdiği ressam Karolin Fişekçi’yle birlikte olan Orhan Pamuk’un yakında yeni kitabını çıkaracığı söyleniyor.
Orhan Pamukla el ele görüntülenen Fişekçi “Beraber misiniz? İlişkiniz var mı? Birlikte misiniz?” sorularına öyle bir cevap verdi ki topu Orhan Pamuğa atarak ilişkilerini doğrular gibiydi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ