Otomobil Kampanyaları – Araba İndirimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 yılının bitimine haftalarada kala otomobil kampanyalarıda arttı. 2014 yılında çıkacak olan yeni modellerin satışa girecek olması, 2013 model arabalarda indirimlerin artmasına neden oldu. Ekim ayından bu yana sıfır otomobil fiyatlarında yüzde 20 ye varan indirimler gerçekleşti. Sıfır araç alacaklar için 5 bin TL ye varan peşinat indirimi ve taksit tutarlarını arttırma ve toplam fiyat üzerinden 8 bin TL yi bulan indirim ve kampanyalar yer alıyor.
Otomobil Kampanyaları – İndirimleri
2014 yılında yeni model araçlarla ilgili kampanyalar başlamadan önce yılın son fırsatlarından yararlanmak ve en güzel otomobilleri kampyalı olarak alabilmek için sayılı günler bulunuyor. Yeni yılda yeni model otomobillerin piyasaya sürülmesiyle birlikte kampanyalarda sona erecek. Eski model araçlarla ilgili stokların kısa sürede tükenmesi bekleniyor. Özellikle sıfır faizli kredi ile alınabilecek otomobiller tüketicilere cazip gelirken, yılın bu zamanında otomobil alacaklar 2. el yerine sıfır otomobile yöneliyor.
2014-araba-indirimleri-otomobil-kampanyalari
Araba İndirimleri 2014
Yapılan son indirim ve kampanyalar ile en çok tutulan araba fiyatları şu şekilde oldu: Fiat Punto 31 bin 500 TL, Linea 31 bin 500 TL, 500 C 39 bin 500 TL ve Fiat 500 L 42 bin 750 TL olarak satılmakla birlikte indirim fiyatlara ek olarak taksit sayısı, daha az oranda peşinat istenmesi ve faizsiz kredi seçenekleri gibi kolaylıklarda sağlanmaktadır.
Aralık ayı boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda Ticari araçlarda da birçok indirim ve kampanya uygulandı. Ford, Toyota, Renault, Peugeot ticari araçlarda en iyi ve en büyük kampanyaları yapan şirketler olurken, Fiat’ta ticari araçlarda iyi kampanyalar yaparak müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Kampanya ve indirimler aralık ayı boyunca devam edeceği gibi 2013 model araçların bitirilememesi durumunda ocak ayında da kampanyalarında devam etmesi bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ