Özge Ulusoy Muhteşem Yüzyıl Dizisinde mi Oynayacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yayına başladığı günden bu yana önemli oyuncuları kadrosuna katan ve büyük bütçeler harcaya Muhteşem Yüzyıl dizisi yine ünlü bir ismi diziye dahil ediyor. Muhteşem Yüzyıl bu kez güzel manken Özge Ulusoy’u kadrosuna kattı. Survivor’a katıldıktan sonra ünü artan ve “Bugün Ne Giysem” adlı programda barılı sunuşuyla tanıdığımız Özge Ulusoy Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alacak.
Muhteşem Yüzyıl Dizisinin Yeni Oyuncusu – Lehistan Prensesi Karakteri
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni ismi Özge Ulusoy dizide, Lehistan Prensesi’ni canlandıracak. Yapımcı Timur Savcı ile anlaşma yapan Özge Ulusoy’un Muhteşem Yüzyıl’da oynayacağı kesinleşti. Büşra Pekin, Şevval Sam, Bergüzar Korel ve İlker Aksum gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Muhteşem Yüzyıl’a katılan Özge Ulusoy ile birlikte bu sezon bitmesi planlanan dizi için önemli bir transfer gerçekleştirilmiş oldu. Dizide Lehistan Prensesi’ni canlandıracak olan Özge Ulusoy’un önümüzdeki hafta dizide boy göstermesi bekleniyor.
ozge-ulusoy-muhtesem-yuzyil-dizisinde
Özge Ulusoy Muhteşem Yüzyıl Dizisinde mi Rol Alacak?
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında zorlu günler yaşayan ve adaya çok fazla adepte olamayan Özge Ulusoy, adada tehlikeler atlatmış ve Survivor’dan hemen sonra birçok projede görev almaya başlamıştı. Özge Ulusoy Survivor’dan sonra “Bugün Ne Giysem” isimli moda programıyla birlikte kendini çok daha fazla tanıtma fırsatı buldu. Ünlü manken Özge Ulusoy bu kez Muhteşem Yüzyıl dizisinde Lehistan Prensesini canlandırarak Muhteşem Yüzyıl dizisine giriş yapmış olacak.
ozge-ulusoy-muhtesem-yuzyil-dizisinde-mi-oynayacak
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ