Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol Aşk mı Yaşıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Merhamet dizisi gerçek mi oluyor! Merhamet dizisinde yer alan Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol dizide başrol oyuncusu olarak birbirine aşık iki sevgiliyi canlandırıyorlardı. Merhamet dizisi kısa süre önce final yaptı. Dizinin final yapmasını fırsat bilen ikili ise Çanakkale’ye tatile gitti. Küçükkuyu’da tatil yapan Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol beraber görüntülenince akıllara acaba “Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol aşk mı yaşıyor?” sorusu geldi.
Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol Aşkı Gerçek mi?
Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol Çanakkale tatilinde gün boyu denize girerek güneşklendi. Sonrasında ise bir lokantaya girerek beraber balık yediler. Birçok magazin habercisi bu durumu Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol aşk yaşıyor olarak yorumladı. Merhamet dizisinin başrol oyuncularının birlikte tatil yapmaları Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol aşk mı yaşıyor? sorularını akıllara getirdi.
Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol Fotoğrafları – Resim Galeri

Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’un aşk yaşama ihtimali dizi izleyenlerinide sevindirdi. Sosyal paylaşım sitelerinde neredeyse herkes Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’u birbirine yakıştırdı. İkilinin birlikte tatil yapmasını ise zaten var olan aşkın kanıtı olarak görüldü. Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol aşk yaşıyorlar iddiasını ise nasıl yorumlayacakları merak konusu oldu. İlerleyen günlerde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol tarafından aşk dedikodularına bir yanıt gelecektir. Açıklama yapması beklenen Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol çiftinin birlikteyiz demesini ise kimse beklemiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ