Paşa Gönlüm Dizisi Ne Zaman – Oyuncu İsimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hamdi Alkan’ın yeni dizisinin ismi değişti. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Paşa Gönlüm dizisinin yapımcılığını D Production üstleniyor. Dizisinin ismi ise Paşa Gönlüm olarak değiştirildi. Dizinin önceki ismi Ah Be Türkan olarak belirlenmişti. Fakat, dizi ismi Paşa Gönlüm olarak değiştirildi.
Paşa Gönlüm Dizi Oyuncuları
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hamdi Alkan’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Paşa Gönlüm dizisi için oyuncu kadrosuda belirlendi. Dizide Tarık Pabuçcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sezai Altekin gibi isimler yer alacak. Barollerini paylaşan Tarık Pabuçcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sezai Altekin gibi oyuncular izleyicilerinin tutkun olacağı bir dizi için hazırlanıyor. Türkan karakteri üzerine işlenecek olan Paşa Gönlüm dizisinde Bursa’dan İstanbul’a taşınan ve yeni mahallesinde yaşayacağı olayları anlatan bir dizi olacak.
pasa-gonlum-dizisi-ne-zaman
Paşa Gönlüm Dizisi Kanal D
Hamdi Alkan özellikle Arka Sıradakiler dizisiyle uzun bir süre başarıyla dizi sektöründe devam etmiş ve birkaç sezon üst üste başarı elde etmişti. Yönetmenliğini yaptığı film ve dizilerle büyük izlenme oranları yakalayan Hamdi Alkan Paşa Gönlüm dizisiyle yine dizi severlerin gönlünü fetih etmeyi planlıyor. Paşa Gönlüm dizisi için firsthaber.net olarak Hamdi Alkan’a başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ