Paul Walker Cenazasi Ne Zaman?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker için kaza yerine gelen birçok hayranı çiçek, mum ve benzeri eşyaları bırakarak Paul Walker’ı anıyor. Bir hayli hayranı bulunan Paul Walker için başta ABD olmak üzere tüm dünya ülkelerinden hayranları yasa boğulmuş durumda. Paul Walker cesedi otopsi yapılmak istendi. Fakat, otopsi yapılamayacak derece kötü bir durumda olan cesedi nedeniyle otopsi yapılmadı. Paul Walker’ın cenazesinin ise yarın yapılması bekleniyor.
Paul Walker Kızı Kaç Yaşında?
40 yaşındaki genç aktör, Kutup Yıldızı, Hızlı ve Öfkeli serileri gibi önemli filmlerinde başrollerinde yer alan isimlerden biriydi. Son olarak Hours filmini çeken Paul Walker kaza gününde yardım gecesine katılmıştı. Arkadaşıyla birlikte yardım gecesinde bulunduktan hemen sonra arkadaşının arabasına binerek yardım gecesinden ayrılan Paul Walker’ın kazadan 30 dakika önce yardım gecesinden kızıyla son kez konuştuğu öğrenildi. 15 yaşındaki Kızı ve birçok hayranı ise Paul Walker’ın kazayı yaşadığı noktaya giderek saatlerce orda bulundu.
paul-walker-cenazesi-ne-zamn
Paul Walker Nasıl Öldü?
Paul Walker hayranları arabayla kaza yaptıkları yere gelerek, çiçekler bırakıp, mumlar yaktılar. Bazı hayranları film cdleri, kalemler, kitaplar vb. anılar getirerek olay yerine bıraktı. R.İ.P Paul Walker sloganıyla andıkları ünlü yıldıza Huzur içinde Yat diyerek Paul Walker’ın 15 yaşındaki kızınada destek olmaya çalıştılar. ABD ve tüm dünyada sevilerek izlenen ünlü oyuncu Paul Walker’ın beklenmedik ölümü tüm ülkede şaşkınlık yaratırken, Paul Walker’ın kaza nedeniyle değilde, araç içerisinde sıkıştıktan sonra yanarak öldüğüde ortaya çıktı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ