Paul Walker Öldü Mü? Trafik Kazası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hızlı ve Öfkeli filmlerinin sevilen oyuncusu Paul Walker hayatını kaybetti. Paul Walker’ın öldüğüne öncelikle kimse inanmadı. Özellikle sosyal medyada ortaya atılan bir yalan yada şaka olarak görülsede, sonrasında Paul Walker’ın kaza geçirerek öldüğü onaylandı. 40 yaşındaki ünlü oyuncu Paul Walker dünyanın en yakışıklı ve başarılı oyuncuları arasında gösteriliyordu. Oynadığı filmleriyle herkesi kendine hayran bırakan Paul Walker’ın trafik kazası geçirerek ölmesi tüm hayranlarını üzdü.
Paul Walker Kimdir?
12 eylül 1973 yılında dünyaya gelen Paul Walker oynadığı filmlerle herkesin beğenisini kazandı. Henüz küçük yaşlarda oynadığı reklam filmleriyle tanınan Paul Walker televizyon dizileri ve filmleriyle tanınmaktaydı. Özellikle Hızlı ve Öfkeli serileriyle diğer ismiyle Fast And Furious filmlerinde tüm dünya tarafından tanınan Paul Walker Hızlı ve Öfkeli filmlerinde oynadığı polis karakteri Brian O’Conner ile tanınmıştı. Dünyanın en güzel 50 insanı listesine 2002 yılında giren Paul Walker 2001 yılında ilk oynadığı Hızlı ve Öfkeli filmden sonra birçok filmde rol aldı. Paul Walker 1 kız çocuğuna sahip. 15 yaşındaki kızının ismi ise Meadow Rain olarak biliniyor.
paul-walker-oldu-mu-trafik-kazasi
Hızlı ve Öfkeli Paul Walker Öldü mü?
Hızlı ve Öfkeli 7 filminin çekimlerinde bulunan Paul Walker yine filmin bu serisininde önemli isimlerinden biriydi. ABD’deki şükran gününden dolayı Hızlı ve Öfkeli 7 filminin çekimlerine bir süre ara verilmişti. Düzenlenen yardım gününe katıldıktan sonra aracına binerek ayrılan Paul Walker’ın bir süre sonra trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiği haberi geldi.
Paul Walker’ın Yaptığı Kaza Sonrası Görüntü
paul-walker-kaza-görüntüsü
Paul Walker Gerçekten Öldü mü?
Paul Walker tıpkı hızlı ve öfkeli filmde olduğu gibi araba kullanmayı ve hız yapmayı seviyordu. Zaman zaman sokak yarışlarına katılarak araba kazanıp, kaybedebiliyordu. Birçok kez hız nedeniyle trafik polislerinden ceza alan Paul Walker cezaları ödedikten sonra tekrar hız yapmayı ihmal etmiyordu. Hız tutkunu olan Paul Walker’ın birde kendine ait modifiye dükkanı olduğunu söyleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ