Paul Walker Yerine Kardeşi Cody Walker mı Oynayacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz haftalarda Hızlı ve Öfkeli serilerinin sevilen yıldızı Paul Walker’ın vefat haberini yapmıştık. Paul Walker’ın ölümü sevenlerini ve özellikle Hızlı ve Öfkeli serisi izleyicilerini üzmüştü. Paul Walker arkadaşıyla birlikte aracın kaza yapması ve yanması sonucu hayatını kaybetmişti. Ölen Paul Walker’ın yerine Hızlı ve Öfkeli 7 serisinde kimin oynayacağı ise belli oldu. Paul Walker’ın kardeşi Cody Walker Hızlı ve Öfkeli filminin 7. serisinde oynayacak. Film için seçilen Cody Walker abisinin yerine filmde yer alacak ve onun yerine Polis Memuru O’ Connor’ı canlandıracak.
Hızlı ve Öfkeli 7 Filmi Çekimlerine Devam Edilecek mi?
Hızlı ve Öfkeli 7 filmini yönetmeni James Wan filmin büyük oranda tamamlandığını açıklamıştı. Hızlı ve Öfkeli 7 filminin oyuncularıda çekimlerde oldukça mutluydu. Paul Walker’ın ölümüyle birlikte Hızlı ve Öfkeli 7 filminin oyuncularınında büyük moral bozukluğu yaşadığı biliniyor. Fakat, oyuncuların kısa sürede toparlanarak fimi tamamlamaları gerekiyor. Yönetmen James Wan ve Üniversal’dan yapılan açıklamalar sonrasında ünlü aktör Paul Walker yerine filde yer alacak ismin Cody Walker olacağı belirtildi. Paul Walker’ın yerine filmde oynayacak olan Cody Walker abisine benzerliğiyle role layık olan ilk isimlerden biriydi. Ancak, şimdi Hızlı ve Öfkeli 7 filminin kaldığı yerden çekimlere devam edileceği, yoksa Paul Walker’ın oynadığı tüm sahneleri Cody Walker’la birlikte tekrar mı çekileceği sorusu merak ediliyor.
paul-walker-yerine-kardesi-cody-walker-oynayacak
Paul Walker Yerine Kardeşi Cody Walker Oynayacak
Hızlı ve ÖFkeli 7 filminin çekimlerinin büyük oranda bitmesinin Cody Walker’ın kalan sahnelerde oynayacağı ve film başında bununla ilgili açıklama ve Paul Walker’ı anan güzel bir açıklamanın ardından filmin kalan sahnelerinde Paul Walker’ın yerine Cody Walker’ın yer alması bekleniyor. Kısacası Hızlı ve Öfkeli 7 filminde Paul Walker’ın bir süre filmde izlemenin ardından kalan sürelerinde ise Cody Walker’ın yer alması bekleniyor.
paul-walker-yerine-cody-walker-hizli-ve-ofkeli-7
Cody Walker Kimdir?
Cody Walker 25 yaşında ve Paul Walker’ın kardeşidir. Abisine benzeyen Cody Walker Hızlı ve Öfkeli 7 filminde Paul Walker’ın yerini alacak. Başrol oyuncusu olacak olan Cody Walker serinin belkide son filminde boy gösterecek. Paul Walker’ın ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan Walker ailesi ise Paul Walker’ın yerine kardeşi Cody Walker’ın filmde yer almasını bir nebzede olsa teselli olarak görüyor.
Paul Walker’ın yerine kim oynayacak,
Hızlı ve Öfkeli 7 filmi şimdi ne olacak,
Cody Walker kimdir,
Paul Walker yerine Cody Walker mı oynayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ