Pelin Karahan Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tam adı Vildan Pelin Karahan olan Pelin Karahan hakkında ayrıntılı bilgileri bulabileceğiniz haberimizde son zamanlarda yıldızı yükselen isimlerden Pelin Karahan’ın fotoğraflarıda yer almaktadır. Kavak Yelleri dizisiyle tanınan ve Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan Pelin Karahan son zamanlarda magazin gündeminde de adından sıkça söz ettirmektedir. Pelin Karahan’ın boşandıktan sonraki yeni sevgiliside haberimzide yer almaktadır.
Pelin Karahan Kimdir?
16 ekim 1984 tarihinde Ankara’da doğan Pelin Karahan öncelikle Özel Arı Kolejinde ilköğretim okulunda eğitim almış ve sonrasında ortaokul için Gaziosmanpaşa İlköğretim okulan geçiş yapmıştır. Fakat ortaokulu Ödemiş İlköğretim Okulunda tamamlayabilmiştir. Ankara Polis Kolejinde liseye başlayan ve sonrasında Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne geçiş yaparak burada liseyi tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünden mezun olan Pelin Karahan İstanbul’a çalışmak üzere geldi. İstanbul’da çalışırken Erberk Ajans’a üye olan Pelin Karahan Çağan Irmak tarafından çekilmekte olan Demir Döküm reklamlarında oynamaya başladı. Kavak Yelleri dizisi için Aslı rolünü kapan Pelin Karahan dizinin devam ettiği sırada birçok reklam filminde oynayarak popülerliğini arttırma fırsatı buldu. Kavak Yelleri dizisi devam ederken oynadığı reklamlar arasında Yedigün, Ülker Royal Golf, Nestle Kit-Kat, Penti,Komili Şampuan, Coca Cola Light, İpana ve Carrefour gibi firmalara ait reklamlar bulunmaktadır.
Pelin Karahan Boşandı mı? Yeni Sevgilisi Kim?
Kavak Yelleri dizisinde oynadığı başrolle beğenilen Pelin Karahan dizinin ardından kısa bir süre sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan rolünde diziye dahil oldu. 2011 yılında Kavak Yelleri dizisinin final yapmasının hemen ardından apar topar ve arkadaşlarına bile söylemeden Barcelona’da pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlilik yaptı. 2013 yılının son aylarında eşinden boşanan Pelin Karahan şimdilerde ise gittiği spor salonunda tanıştığı Bedri Güntay ile aşk yaşıyor. Yeni sevgilisi Bedri Güntay ile yaz sonuna kadar evleneceği iddiaları bulunuyor.

Pelin Karahan Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ