Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu Neden Boşandı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Erdinç Bekiroğlu ile apar topar evlenen ve arkadaşlarının bile haberi olmadan nikah kıyan Pelin Karahan boşandı. Boşanmasının ardından ekranlara mutluluk pozları veren Pelin Karahan magazincilere “Gördüğünüz gibi mutluyum” dedi. Pilates eğitmeni olan eşi Erdinç Bekiroğlu’ndan tek celsede boşanan Pelin Karahan AkMerkez’de görüntülendi. Muhteşem Yüzyıl’ın önemli oyuncularından Pelin Karahan Akmerkez’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Pelin Karahan Neden Boşandı?
Pelin Karahan’a yöneltilen bir soru tepkisini çekti. Gazeteciler Pelin Karahan’a evliliğiniz boyunca hiç şiddet gördünüz mü? diyerek dayak yiyip yemediğini ima eden bir soru yöneltti. Bunun üzerine Pelin Karahan “Öyle birşey yok, saçmalamayın” şeklinde yanıt verdi. Eski eşi Erdinç Bekiroğlu ile aniden evlenme kararı alan ve yakın çevresine bile söylemeden hemen evlenen Pelin Karahan boşandı. Boşanmaları anlaşmalı olduğu için tek celsede bitti. Pelin Karahan eşi Erdinç Bekiroğlu’ndan ayrıldıktan sonra mutlu olduğunu belirtti.
pelin-karahan-neden-bosandi
Pelin Karahan Boşanma Sebebi
Gazetecilerin sorularına yanıt veren Pelin Karahan eski eşi Erdinç Bekiroğlu hakkında söylenen dayak ve darp olayının tamamen yalan olduğunu ve ayrılıklarının fikir uyuşmazlığından kaynaklandığını belirtti. Erdinç Bekiroğlu ise henüz bir açıklama yapmazken, güzel oyuncu Pelin Karahan Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ