PIQUE için İnanılmaz Pankart

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İspanya’da Katalonya bağımsızlık referandumu hakkındaki düşüncelerini belirttiği için İspanya’da yoğun tepki gören Barcelonalı meşhur oyuncu Gerard Pique zor günler yaşıyor. İspanya’da gündemde yer bulan iddialara göre Pique ve 6 yıllık aşığı Shakira birlikteliklerini bitiriyor. Aynı haberleri yapmakta olan firmalara göre ayrılma düşüncelerinin Kolombiyalı ünlü şarkıcı tarafından alındığı, Pique’nin Barcelona’da yaşadıkları evi bıraktıklarını belirtiyor.
Shakira ve Pique’nin Milan ve Sasha isimli 2 çocuğu olduğunu ve ilişkilerinin bu haberlerin ardından biteceği iddiaları İspanya gündemine bomba gibi oturdu.
PIQUE için İnanılmaz Pankart
Bağımsızlık taraftarı bildirimleri sebebiyle ülkede hedef tahtasında yer alan Barcelonalı Pique’ye Arnavutluk maçında nasıl bir tepki verileceği merakla bekleniyordu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile tecrübeli oyuncu için açılan “Pique hayır, Shakira evet’ pankartı dikkat çekti. İlk 11’de sahaya çıkan ve 60. dakikada oyundan alınan Pique, tribünlerin büyük kısmı tarafından ıslıklanıp yuhalandı. PIQUE için açılan bu pankart ve tezahuratların ilerleyen günlerde ikilinin kararını değiştirip değiştirmeyeceği ise şimdilik merak konusu olarak kalıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ