Plaka Tanıma Sistemi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Plaka tanıma sistemi ile artık istenmeyen bir arabalı vakada arabanın plakasını alıp gerekiyorsa idari işlemleri başlatmak kolaylaşıyor. Elbette plaka okuyabilen kameralar normal güvenlik kameralarından biraz daha farklıdırlar. Daha tespit edici ve net görüntü yakalarlar. Sitemizde bulunan Plaka tanıma sistemi yazılımının genel olarak % 98 doğru plaka okuma başarısı, yabancı plaka okuyabilme, araç marka tanıma, araç tipi tanıma, araç renk tanıma, çok şeritli okuma ve araç hızı bulma gibi özellikler mevcuttur.
PTS Sadece Türkiye’ye Özgü Değil
Plaka tanıma sistemi sadece ülkemizin plaka yapısına göre çalışmamaktadır. Yabancı ülkelerin de plakalarını iyi bir oranda okuyacak ve optimize edebilecekbir şekilde dizayn edilmiştir. Arap plakası dahil yabancı karakterleri okyabilecek ve o ülkeden alınan resim, araç ve video görüntülerini kullanarak daha da iyi olabilecek bir sisteme yükseltilebilir.

Otopark, otoyol veya siteler için birden fazla amaçta kullanılabilmektedir. Arama ve raporlama seçenekleri bulundurur.  ○ XP, Win7, Win8, x32 ve x64 gibi bilgisayar sistemlerini desteklemektedir.  Gece görüşü ve plaka tanımlaması ile bariyeri açma gibi özelliklere de sahiptir. www.sentryguvenlik.com adresimizden plaka tanıma sistemi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ