PSY Yeni Şarkısı Gentleman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

psy-yeni-sarkisi-gentlemanGangnam Style şarkısıyla tüm dünyada üne kavuşan PSY bu kez benzer bir şarkıyla dünyayı kasıp kavurmayı planlıyor. Gangnam Style şarkısından aldığı ilham ile yaptığı Gentleman şarkısındaki dansı ve klibiylede çok konuşulacak olan Güney Kore’li şarkıcı PSY daha önce dünyaca ünlü bir şarkıcı haline geldiği Gangnam Style şarkısı ve Gangnam Style dansıyla çok sevilmişti. Ülkemizede gelerek konser vermiş olan PSY fenomen olmuş ve dansıyla çok beğenilmişti.
PSY Yeni Şarkısını Çıkarttı
Güney Koreli şarkıcı PSY bu kez Gangnam Style şarkısına benzer ancak farklı olan bir şarkıyla tüm dünyada liste başı olmak istiyor. PSY yeni şarkısı Gentleman şarkısının klibini yayınlandı. Hatta ilk konserini Günay Kore’de verdi bile. Mayo Style şarkısı ve dansıylada olay olan PSY Gentleman şarkısının klininde Gentleman’likten uzak hareketler yapsada bu hareketleri izleyenleri güldürmek için yaptığı ortada. Yeni şarkısı Gentleman için tıpkı Gangnam Style dansında olduğu gibi farklı ve ilginç figürler sergileyen PSY Gentleman şarkısına ait dans figürleriylede yine çok fazla konuşulacak şarkıcılardan biri olmaya devam edecek gibi görünüyor. Gerçek ismi Park Jea-sang olarak bilinen PSY şarkısında centilmen erkeklerin neler yaşadığını ve centilmen olunmadığında nasıl görünüldüğünü göstermek istiyor. İşte PSY Yeni Şarkısı Gentleman klip videosu;
PSY Gentleman Klibi

PSY Yeni Şarkısı Gentleman

İlk konserini Seul’de veren PSY Gentleman şarkısıyla Dünya kupası stadyumunda seyirci karşısına çıktı. Konserde ilginç ve yeni danslarıyla fark yaratan PSY Gentleman şarkısıyla daha şimdiden 10 milyon izlenme oranını aştı. PSY’nin Gentleman şarkısı Gangnam Style kadar tutar mı bilinmez. Ancak, PSY’nin erken davranak Gentleman şarkısını çıkarması çalışmaya devam ettiğini gösteriyor. Sempatik tavırları ve dansıyla sevilen PSY Gentleman şarksıyla önümüzdeki günlerde listelerde yer almak için çabalıyor. PSY’nin dünya konserini yenilip yenilemeyeceği ise Gentleman şarkısı ve yeni danslarının başarısına bağlı gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ