Ramazan Bayramı'nda Hava Durumu Hava Nasıl Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar


Bayramda Hava Nasıl Olacak?
Ramazan bayramı 19 ağustos 2012 pazar günü başlıyor. Ramazan bayramında tatil yada ailevi ziyaret düşünenler şimdiden hava durumunu öğrenme telaşına düştü. Ramazan bayramında hava durumunu öğrenmeden yola çıkmak, tatile gitmek yada ziyaretlerde bulunmak yanlış olur. Çünkü, hava durumu beklediğiniz gibi olmayabilir. Ramazan bayramında hava durumu şöyle olacak;

Ramazan Bayramı’nda Hava Durumu

Bayramın 1. günü 19 ağustos 2012 pazar günü hava bazı kesimlerde açık bası kesimlerde parçalı bulutlu olacak. Bayramın ilk günü yağmur yağmayacak. Batı karadeniz yağmur süpriziyle karşılaşabilir. Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Artvin ve çevresi bayramın ilk günü yağmurlu olabilir.
Bayramın 2. günü 20 ağustos 2012 pazartesi günü hava ülke genelinde güneşli olacak. Bayramın ikinci günüde yağmur yağmayacak.
Bayramın 3. günü 21 ağustos 2012 salı günü hava ülke genelinde güneşli olacak. Bayramın üçüncü günüde yağmur yağmayacak.

Bayramda Yollar Nasıl Olacak?

Bayramda memleketlerinde olanların yada kısa süreli tatile çıkanlarında İstanbul’a dönmesi ve ramazan bayramı tatilini fırsat bilerek şehir dışına tatile çıkan yada memleketlerine ziyaret için gidenlerin sayısıda artacak. 18 ağustos 2012 cumartesi arefe günü yolların geri dönen ve ziyaret için şehir dışına çıkanların olmasıyla trafiğin İstanbul ve İstanbuş girişlerinde yoğun olması bekleniyor. Trafik kazalarının her bayram olduğu gibi olmamasını temenni ediyoruz. Bayramda hava durumu iyi, yağmur yok, hava güneşli olacak, yolculuk sırasında herhangi bir süpriz hava şartıyla karşılaşmayacaksınız. Bayram süresi boyunca İETT ve Halk otobüslerinin ücretsiz olmasıda bekleniyor. Köprü geçişleri ise çalışma nedeniyle zaten şu anda ücretsiz. Bayramda tüm köprüler ücretsiz olabilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ