Real Madrid – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman 27 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar liginde önemli karşılaşmalara çıkan Galatasaray 27 kasım 2013 çarşamba günü yani bu akşam Real Madrid deplasmanında oynayacak. Real Madrid’e konuk olacak olan Galatasaray maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Son maçta Kopenhag’a deplasmanda 1-0 yenilerek adeta fırsatı elinden kaçıran Galatasaray 4 puanla 2. sırada yer alıyor. Fakat, rakipleri Juventus ve Kopenhag’da sırasıyla 4 ve 3 puanla 2. olma şansını sürdürüyor. Real Madrid ise sahasında kazanarak hem seyircisine güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor, hemde grup liderliğini matematiksel olarakda garantilemek istiyor.
27 Kasım 2014 Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar Ligi Karşılaşması
Şampiyonlar ligine çokta iyi başlamayan Galatasaray Juventus’tan aldığı 1 puan ve Kopenhag’tan aldığı 3 puanla grupta 4 puanda bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar liginde karşılaştığı ve bu yılda ilk karşılaşmada 6-1 yenildiği Real Madrid karşısında İspanya’da mücadele edecek olan Galatasaray bu maçtan en az 1 puan çıkarmak zorunda. Aksi halde son maçta kazanmaktan başka şansı kalmayacak olan Galatasaray Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkabilmek için Real Madrid deplasmanında gruptaki 5. karşılaşmasında puan almak zorunda.
real-madrid-galatasaray-27-kasim
Real Madrid – Galatasaray Maçı Ne Zaman?
Real Madrid ve Galatasaray arasında oynanacak olan Şampiyonlar ligi 5. hafta mücadelesi 27 kasım 2013 çarşamba günü oynanacak. Saat 21:45’ye başlayacak olan karşılaşmaya ek olarak Kopenhag ve Juventus arasında oynanan karşılaşmada büyük öneme sahip. Maç Santiago Bernabeu stadın oynanacak.
real-gs-sampiyonlar-ligi-ne-zaman-hangi-kanalda
Real Madrid – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
Şampiyonlar ligi B grubunda güçlü rakibi Real Madrid ile İspanya’da mücadele edecek olan Galatasaray bu zorlu maçta puan ve puanlar almak için savaşacak. Real Madrid – Galatasaray maçı Dsmart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 27 kasım 2013 Real Madrid – Galatasaray maçını Star Tv vermeyecek.
Şampiyonlar Ligi B Grubu Puan Durumu
1- Real Madrid => 10 puan
2- Galatasaray => 4 puan
3- Kopenhag => 4 puan
4- Juventus => 3 puan
real-madrid-gs-hangi-kanalda-27-kasim-2013
Real Madrid – Galatasaray Sakatlıklar
Şampiyonlar ligi maçında Real Madrid’te 2 sakat oyuncu bulunuyor. Milli takım maçlarında sakatlanan Real MAdrid’in önemli oyuncularından Khedira ve Alonso sakatlanmış durumda. Santiago Bernabeu stadında karşı karşıya gelecek olan Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar ligi mücadelesi için hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray’da ise önemli bir sakatlık bulunmazken Muslera’nın yokluğu oldukça herkesi korkutuyor.. Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar ligi maçını William Collum yönetecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ