Real Madrid Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

real-madrid-galatasaray-sampiyonlar-ligi-hangi-kanalda2013 Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde karşılaşacak olan Real Madrid Galatasaray için beklenen gün geldi. 3 nisan 2013 çarşamba günü yapılacak olan karşılaşma için saatler kaldı. Real Madrid ve Galatasaray için yapılan tahminler devam ederken iddiada bu maçı tek maç olarak atadı. İspanyol takımı Real Madrid Galatasaray karşısında favori gösterilsede, Galatasaray karşısında temkinli oynayacaklarını açıkladılar. Galatasaray Real Madrid ilk karşılaşması hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman gibi sorularının cevabını haberimizin devamında alabilirsiniz.
Real Madrid Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
Santiago Bernabeu’da stadında oynanacak olan Şampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşması ilk maçı için bu akşam 21:45’te D-Smart ekranlarında Smart Spor kanalında yer alacak. Real Madrid’e konuk olacak olan Galatasaray Real Madrid karşısında 9 nisan 2013 tarihinde oynanacak olan rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. 3 nisan ve 9 nisan 2013 olarak belirlenen karşılaşma tarihleri 1 haftada çeyrek finali geçerek yarı final oynama hakkı kazanacak takımın belli olmasını sağlayacak. Galatasaray Real Madrid karşısında bu akşam saat 21:45’te D-Smart’ta izlenecek karşılaşma için tüm Galatasaray’lılar tek yürek olacak.
9 Nisan 2013 Galatasaray Real Madrid karşılaşması Star Tv ekranlarında 21:45’te yayınlanacak
Real Madrid Galatasaray 3 Nisan 2013 Çeyrek Final
Galatasaray’lı oyuncular daha önce Real Madrid karşısında aldığı başarılı sonuçları unutturmak istemeyen Galatasaray oyuncuları ise Real Madrid karşısında şanslarının olduğuna inanıyor. Fatih Terim ise Real Madrid’ten korkmadıklarını ve ilk 20 dakika direncimiz kırılmazsa Real Madrid karşısında şansımız olabileceğini söyleyerek tur konuusnda ümitli konuştu. Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Real Madrid’i elemeleri durumunda kasasına büyük tutarda paralar girecek olan Galatasaray ise son 4 takım içerisine kalarak büyük bir başarı elde etmiş olacak. Galatasaray’ın Real Madrid karşısında oynamasının bile büyük bir başarı olduğunu söyleyen futbol yorumcuları tur atlamak için çaba sarf etmenin doğru olduğunu ancak öncelikle maçların tadını çıkarmak gerektiğini vurguluyorlar. Özellikle Real Madrid gibi dünya devi bir takım karşısında oynanacak iyi bir oyunda tur atlanmasa bile Türkiye’ye gurur kaynağı olacağı dile getiriliyor. Galatasaray’ımıza firsthaber.net olarak Real Madrid karşısında bu akşam oynayacağı Şampiyonlar ligi Çeyrek final karşılaşmasında başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ