Real Madrid – Galatasaray Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 27 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar liginde önemli bir grupta yer alan Galatasaray 27 kasım 2013 çarşamba günü Real Madrid ile karşılaşacak. B grubu lideri ile önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray, Real Madrid karşısında puan yada puanlar almaya çalışacak. Grupta Kopenhag’la 4 puanda bulunan Galatasaray, Juventus’unda 3 puanla grupta yer alması Galatasaray’ın Real Madir karşısında alacağı puanı önemli kılıyor. Real Madrid ise liderliği garantileyemediği için Galatasaray karşısında galip gelmeye çalışacak.
Real Madrid – Galatasaray Maçı Ne Zaman
İspanya’da oynanacak olan Real Madrid – Galatasaray maçı 27 kasım 2013’te saat 21:45’te oynanacak. Galatasaray Real Madrid deplasmanında savaşırken, Kopenhag’ta Juventus’u konuk edecek. 2 maçta grupta gidiş hatı oldukça değiştirebilir. Galatasaray Real Madrid maçında 6-1 lilk yenilgi almış, sonrasında Juvetus’la 2-2 berabere kalmış ve Kopenhag ilede 3-1 ve 1-0 lık sonuçlarla 4 puana ulaşmıştı. Real Madrid sahasında oldukça iyi oynamakla birlikte en basit maçları bile seyirci önünde kaybetmemek için büyük önem veriyor. Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmada ilk yarı iyi bir oyun sergileyen Galatasaray 2. yarı aynı oyunu sergileyememiş ve sahadan farklı bir skor ile ayrılmıştı. Mancini’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray bu kez Real Madrid deplasmanında puan ve puanlar arayacak.
real-madrid-galatasaray-maci-ne-zaman-27-kasim-2013
Real Madrid – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
Galatasaray – Real Madrid maçının Star Tv ekranlarından yayınlanmayacak. Real Madrid – Galatasaray maçı D-Smart’ya yayınlanacak. Yani, Smart Spor ve Smart Spor HD kanallarından Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar ligi B grubu 5. maç mücadelesini canlı olarak izleyebilirsiniz. 27 kasım 2013 çarşamba günü oynanacak olan bu önemli mücadelenin başlama saati ise 21:45 olarak belirtildi. Smart Spor kanalın yayınlanacak olan Real Madrid – Galatasaray maçı için İspanya’nın Estadio Santiago Bernabeu stadının tıklım tıklım dolması bekleniyor. Galatasaray’ı şampiyonlar liginde önemli ve zorlu bir mücadele bekliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ