Recep İvedik 4 Filmi Ne Zaman Sinemalarda – Fragmanı Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Recep İvedik tiplemesiyle herkesi gülme krizine sokan Şahan Gökbakar Recep İvedik 4 filminin çekimlerini tamamladı. Recep İvedik 3 filmiyle son olarak 2010 yılında patlama yapan Şahan Gökbakar bu kez filmin çok beklenen yeni serisi Recep İvedik 4 filmiyle sinemalarda yer alacak. Recep İvedik 4 filmi fragmanı çıktı. 21 şubat 2014 cuma günü sinemalarda yer alacak olan Recep İvedik 4 filminin gişe rekorları kırması bekleniyor. Recep İvedik 4 filmiyle ilgili ayrıntı haberimizde…
Recep İvedik 4 Filmi Ne Zaman Sinemalarda Olacak?
Tüm serileriyle beğenilen Recep İvedik filminin Recep İvedik, Recep İvedik 2, Recep İvedik 3 filminden sonra 3 yıl arada verdiği Recep İvedik filmine Recep İvedik 4 filmi çekimlerini tamamlayarak özellikle hayranlarını sevindirdi. 21 şubatta vizyona girecek olan Recep İvedik 4 filmi için hazırlıklar tamamlandı. Geniş bir fragmanla filmin yeni serisi hakkında bilgi veren Şahan Gökbakar yine kahkaha dolu bir film ortaya koymuş. Recep İvedik 4 filmi fragmanını izleyerek film hakkın görüşe sahip olabilirsiniz.
Recep İvedik 4 Filmi Fotoğrafları – Resimleri

Recep İvedik 4 Fragmanı İzle

Recep İvedik 4 Filmi Gişe Rekorları Kıracak
Fragmanını izlediğiniz gibi Recep İvedik 4 filmi yine çok iddialı, yine çok komik. Özellikle Survivor’a katılan Recep İvedik bu sahneleriyle seyirciyi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Recep İvedik 4 filmini heyecanla bekleyenler için yaklaşık 1 aylık gibi bir süre kaldı. 21 şubat 2014 tarihinde vizyona girecek olan Recep İvedik 4 filminin sadece fragmanına bile büyük ilgi var. Youtube’da Recep İvedik 4 fragmanı izlenme rekorları kırmaya hazırlanırken, Recep İvedik 4 filminin sinemalara gelmesiyle birlikte kapalı gişe oynaması bekleniyor. Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı kahkaha dolu Recep İvedik 4 filmi çok yakında sinemalarda.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ