Rihanna Fotoğrafları – Foto Galeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

1988 doğumlu Rihanna 25 yaşında genç ve güzel şarkıcılardan biri olarak dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dünyada en çok beğenilen ve şarkılarının yanı sıra güzelliğiylede kendinden sık sık söz ettiren Rihanna’nın en yeni resimleri, en yeni fotoğrafları sizlerle olacak. Şarkıcılıktan, besteciliğe kadar, video yönetmenliğinden, moda tasarımcılığına kadar elinden her türlü iş gelen Rihanna özel hayatı ve sevgilileriylede magazin gündeminde zaman zaman yer almaktadır.
Şarkı ve klipleriyle ödüller alan ve özellikle klipleriyle zaman zaman olay olan Rihanna işten bulduğu araları yatta denize açılarak sevdikleriyle birlikte tatil yaparak geçiriyor. R&B, Pop ve Hiphop şarkı dallarında şarkı söyleyen Rihanna tarzıylada dünyada sayılı şarkıcılarla yarışmaktadır. Rihanna Türk erkeklerininde beğenerek takip ettiği bir şarkıcı olmaya devam ediyor. Genç yaşlarından itibaren Amerika’nın en ünlü şarkıcılarından biri olan Rihanna’nın eski birçok şarkısı bile halen müzik listelerinde yer alıyor ve radyolarda çalmaya devam ediyor.

Rihanna Fotoğrafları – Foto Galeri


Rihanna fotoğraflarını arayanlar için en yeni ve nadir olarak bilinen fotoğrafları sizlerle paylaştık. İlerleyen günlerde fotoğraf galerisini Rihanna’nın en güzel fotoğraflarıyla yenilemeye devam edeceğiz. Bu yüzden dilerseniz sayfayı kaydedebilir yada favorilerinize ekleyebilirsiniz. Rihanna hayranı olanlar için ilerleyen günlerde Masaüstü arkaplan Full hd rihanna resimleride paylaşacağız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ