Ronaldinho Beşiktaş Transferi Gerçekleşmeyecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde bulunan ve çok istediği futbolculardan biri olan Ronaldinho sakatlandı. Brezilya takımlarından Atletico Mineiro’da forma giyen Ronaldinho sakatlandı. 3 ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalacak olan Ronaldinho için kasığından sakat oluştuğu belirtildi. Aralık ayında Aralık ayındaki Kulüpler Dünya Şampiyonasında oynayacak olan Ronaldinho’nun sakatlığı bu turnuvada oynamasının zor olduğunu gösteriyor.
Ronaldinho Sakatlandı
Atletico Mineiro’da forma giyen ünlü futbol yıldızı Ronaldinho Barcelona’daki günlerini kaybetmiş olsada, halen sevilen ünlü futbolculardan biri. Beşiktaş takımı yaz ayın transfer dönemi boyunca Ronaldinho transfer etmek için çabalamıştı. Özellikle taraftarlar bu konuda çok heyecanlı olsada, transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş’ın transfer etmediği Ronaldinho’nun sakatlanması belkide Beşiktaş için büyük şans oldu. Atletico Mineiro doktoruna sol bacağında bir ağrı olduğunu belirten Ronaldinho kasında yırtılma olduğu anlaşıldı.

Ronaldinho Beşiktaş Transferi Gerçekleşmeyecek mi?

Kas yırtılması nedeniyle Atletico Mineiro takımın forma giyen Ronaldinho’nun en az 3 ay futbol oynamayacağı belirtildi. Ronaldinho için ilk yarının bitmesiyle birlikte Beşiktaş’a halen transfer olabileceği konuşulan Ronaldinho için taraftar tepkili. Ronaldinho’nun isim yapmış ünlü bir futbolcu olduğu bir gerçek, fakat yaşlı ve sakatlıktan yeni çıkacak bir oyuncuyu almanın ne kadar doğru olduğu tartışılıyor. Bu yüzden devre arasında Ronaldinho alınmasına sıcak bakılmadığı düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ