Rüyada Yılan Görmek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan ve uykularını düzgün alabilen her kişi her gece rüya görür. Rüyaların uzunluğu 8 sn’yi geçmez. Bazen rüyalar daha uzun gibi gelebilir. Ancak, böyle zamanlarda rüyalar arka arkaya değişik zamanlarda görülür.

Rüyalarımızda birçok olay yaşayabiliyoruz. Günlük hayatta yaşadığıklarımızdan etkilendiğimizi ve bilinç altımızın rüyamızda oldukça etkili olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Hergün rüyasında yılan gördüğünü söyleyen birçok kişiyle karşılaşmak mümkün. Rüyada yılan görmek genelde hayırsız bir iş olacağınız ifade eder. Tanımadığınız gizli bir düşmanınız olduğu ve bu gizli düşmanın oldukça sinsi hareket ettiği anlamını çıkarabiliriz.
Rüyanızda gördüğünüz yılan ağızdan çıkıyorsa, söylediği söz nedeniyle kişinin kötü karşılanacağını ifade eder.
Yılanın uçarak kaybolduğunu, ezildiğini görmek yada rüyada yılan öldürmek düşmanınızdan kurtulduğunuzu, onu alt ettiğinizi gösterir. Eğer rüyayı gören kişi yada herhangi bir arkadaşının yılanla konuştuğunu görmek düşmanınızla barıştığınızı veya ortak bir anlaşma konusu için irtibat kurduğunuzu ifade eder.
Rüyasında yılan görüp, gördüğü yılandan korkup kaçan kimse, düşmanının oyununa geleceği yada düşmanından korkup kaçacağı söylenir.

Yılanı elinde, kolunda, boynunda, ayak bileğinde sarılmış ve ufak boyutta olması altın, takı, bilezik vb. süs eşyası alacağına, yılanın renginin beyaz olması hediyeyi beğeneceğinize koyu renkte olması ise hediyeden hoşnut olmayacağınızı ifade eder.
Rüyada görülen yılan evinize girip çıkıyor ve ev fertlerinden herhangi birine zarar vermiyorsa, akrabalarınızdan herhangi biri veya birkaçının size düşmanlık beslediği ve rüyayı gören kişinin hayatı ve yaşam tarzı kıskanıldığı, aile hayatının bozulmak istendiğine işarettir.
Sonuç olarak rüyada görülen yılan genel olarak kötü olaylara ve düşmana işarettir. Rüyasında birkaç gün üst üste yılan gören bireyler yakında kötü bir olayla karşılacak yada düşmanıyla yüzleşecektir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ