Rüzgarlı Sokak Dizisi Yayından Kaldırıldı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Show Tv’nin henüz yeni sayılabilecek olan dizisi yayından kaldırıldı. Rüzgarlı Sokak dizisi yeterli reyting alamadığı gerekçesiyle artık yayınlanmayacak. Dizi 15 bölüm yayınlandıktan sonra Show Tv ekranlarında sessizce bitirildi. Handan Kılıç, Sedat Mert, Başak Boran Oksal, İlker Kurt, Umut Oğuz ve Cemre Burcu Tosun gibi oyuncuların rol aldığı Rüzgarlı Sokak dizisi yayından kaldırıldı. Show Tv ekranlarında ve dizi sektöründe bir dizinin daha malesef sonuna gelinmiş oldu.
Rüzgarlı Sokak Dizisi Yayından Kaldırıldı mı?
Show TV’nin yaklaşık 1 ay önce yayına giren Rüzgarlı Sokak dizisi yayından kaldırıldı. Yeterli izlenme oranını elde edemeyen Rüzgarlı Sokak dizisi Show Tv ekranlarında erken biten diziler arasına girdi. Rüzgarlı Sokak dizisi Kim Bunlar Medya tarafından yapılmaktaydı. Fezai Polat’ın yapımcılığında olduğu Rüzgarlı Sokak dizisi Oğuz Yalçın’ın yönetmenliğinde ve Fatih Yıldız’ın senaryosu ile ekranlara geliyordu.
ruzgarli-sokak-dizisi-neden-yayinlanmadi
Rüzgarlı Sokak Dizisi Yok mu?
Rüzgarlı Sokak dizisinin reyting oranlarının beğenilmemesi ve bekleneni vermemesi 15. bölümde bitirilmesine neden oldu. Rüzgarlı Sokak dizisi bu hafta ekranlara veda etti. Dizi hafta için hergün saat 14:30’da yayınlanıyordu. 16 aralık 2013 pazartesi günü son kez yayınlanan Rüzgarlı Sokak dizisi 17 aralık 2013 salı günü Show Tv ekranlarından kaldırıldı. Diziyi bugün Show Tv ekranlarında göremeyen izleyiciler ise Rüzgarlı Sokak dizisi bitti mi?, Rüzgarlı Sokak dizisi neden yayınlanmadı? gibi soruları yöneltmektedir. Rüzgarlı Sokak dizisi malesef yayından kaldırıldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ