Sabri Sarıoğlu Yeni Reklamı – Turkcell Superonline

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

sabri-sarioglu-yeni-reklam-filmi-turkcell-superonlineGalatasaray’ın sevilen yıldızı Sabri Sarıoğlu Turkcell Süperonline reklam filminde oynadı. Yeni reklam filmiyle sosyal medyada olay yaratan Sabri Sarıoğlu reklamda ilginç diyaloglara sahne oldu. Turkcell Superonline reklam filminde oynayan Sabri Sarıoğlu öncelikle internet üzerinden maçı seyreden bir gencin odasına giriyor. Genç maçı seyrederken yayın birden duruyor. Sabri’nin frikik çektiği anda duran görüntünün ardından odaya girerek gençle yaptığı sohbet sonrasında hızlı bir internet bağlantısı sağlayan Sabri Sarıoğlu Turkcell Süperonline tanıtımını yapıyor.
Sabri Sarıoğlu’nun Oynadığı Reklam 2014
İlginç diyaloglara sahne olan reklamda Sabri Sarıoğlu gence pozisyonun devamını soruyor. Genç ise esprili bir dille Sabri Sarıoğlu’nun şutunun her zaman ki gibi auta gideceğinden söz ediyor. Sabri Sarıoğlu ise “Ne autu? Senin yüzünden gol atamıyoruz” diyerek bir anda yok oluyor. Sonrasında pozisyon devamında Sabri Sarıoğlu’nun frikik şutu gol oluyor. Işık hızında internet sağladığını belirten Sabri Sarıoğlu gence reklamın son sahnesinde “Bana bakma, önümzüdeki maçlara bak” diyerek yine esprili bir dille reklamı sonlandırıyor. Sabri Sarıoğlu’nun oynadığı yeni reklam filmi Turkcell Superonline filmi sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. İşte Sabri Sarıoğlu’nun oynadığı yeni reklam;
Sabri Sarıoğlu Yeni Reklamı – Turkcell Superonline

Sabri Sarıoğlu Sosyal Medyada Sabri Reyiz
Galatasaray yıllardır oynadığı başarılı futbolun yanı sıra zaman zaman yaptığı pozisyon hataları ve şutlarının kaleyi bulmaması sosyal medyada espri konusu oluyor. Galatasaray’lı taraftarlar bile Sabri Reyiz lakabıyla Sabri Sarıoğlu’nun maç sırasında yaptığı hareketleri espri konusu yapabiliyordu. Ancak, bunların büyük çoğunluğu Sabri Sarıoğlu’nun sempatik kişiliği ve çok fazla seveninin olmasından kaynaklanıyordu. Sabri Sarıoğlu oynadığı yeni reklam filminde de bu konulara esprili bir dille yaklaşıldığı ve reklamın daha sempatik bir hale getirilmesi sağlandığı ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ