Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur Performansı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

sahin-kendirci-yetenek-sizsiniz-turkiye-22-aralik-2013performansiYetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının minik kahramanı Şahin Kendirci yine herkesi büyüledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye programında ilk turda şarkı söyledikten sonra ağlayan Şahin Kendirci’nin ağlaması herkesi etkilemişti. 2. turda söylediği şarkı ile yine herkesi büyüleyen Yetenek Sizsiniz Türkiye Şahin Kendirci 22 aralık 2013 pazar akşamı yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında yine başarılı bir performans sergiledi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Şahin Kendirci 22 Aralık
Star Tv ekranlarının sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye 22 aralık 2013 tarihli programında sahne alan Şahin Kendirci güzel bir türkü söyledi. Söylediği türkü ile ve yanık sesiyle seyircileri etkileyen ve geceye damga vuran Şahin Kendirci jüri ütesi olan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenerler’den de aferin aldı. Adanalı Şahin Kendirci “Götür Beni Gittiğin Yere” şarkısını seslendirdi. 1. turda sergilediği performansın ardından Şahin Kendirci ağlamıştı. Yaşça oldukça küçük olan Şahin Kendirci büyüklerine taş çıkarak 2. tur performansıyla seyirci tarafındanda beğenildi. 2. turda yüzde 94 oyla birinci olan Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında emin adımlarla ilerliyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Şahin Kendirci 2. Tur Performansı

Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye Söylediği Şarkı 22 Aralık 2013
“Beni Benden Alırsan Seni Sana Bırakmam” isimli şarkıyı söyleyen Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye’de performansının ardından Hülya Avşar ilede komik bir diyalog yaşadı. Hülya Avşar’a üstat diyerek seslenen Şahin Kendirci Hülya Avşar tarafından esprili bir dille azarlandı. Hülya Avşar “Ben üstat değilim. Üstat Bülent Ersoy’dur. Üstat diye seslenme” diyerek Şahin Kendirci tatlı bir dille uyardı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında 22 aralık 2013 tarihinde “Beni Benden aLırsan Seni Sana Bırakmam” isimli şarkıyı seslendiren Şahin Kendirci yüzde 94 oyla 2. turuda geçmeyi başardı. Götür Beni Gittiğin Yere diyerek herkesi mest eden Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının favori isimleri arasında yer alıyor. Küçük yaşına rağmen güçlü ve yanık sesiyle herkesi etkilemeye devam eden Şahin Kendirci herkesten tam not aldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ