Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

sampiyonlar-ligi-galatasaray-rakibi-real-madrid-2013-firsthaberSchalke 04 ‘ü kendi sahasında 3-2 yenerek Çeyrek finale kalan Galatasaray çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşti. Son 8 takım içerisine girerek büyük başarı elde eden Galatasaray Malaga yada PSG takımlarından birini istiyordu. Ancak, Galatasaray 2013 Şampiyonlar ligi kuru çekimleri sonucunda Real Madrid ile eşleşti. 15 mart 2013 tarihinde açıklanacağı söylenen kura çekimleri sonuçlandı. Galatasaray Çeyrek finalde Şampiyonlar ligi kura sonucuna göre İspanya’nın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid’e rakip oldu.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Çekilişi
İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan Şampiyonlar ligi çeyrek final kurası çekildi. Galatasaray’lıların en çok istediği rakipler ise Malaga ve sonrasında PSG idi. Ancak, beklenen olmadı ve Galatasaray’ın en çok zorlanabileceği takımlardan biri olan Real Madrid çıktı. Şampiyonlar ligi çekilişinde İspanya ve dünyanın en büyük takımlarından biri olan Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray ilk maçını 23 yada 24 ninsa 2013 tarihinde Real Madrid sahasında ve 30 nisan yada 1 mayıs 2013 tarihinde Türk Telekom Arena’da yapılacak. Şampiyonlar ligi kurasında Real Madrid ile eşleşen Galatasaray Real Madrid’i elemesi durumunda yarı finale kalarak son 4 takım arasına girebilecek.
Nyon’daki çekilen kuralarda Şampiyonlar liginde diğer eşleşmeler ise şöyle;

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kura Sonuçları

Malaga – Borussia Dortmund
Real Madrid – Galatasaray
Paris Saint Germain – Barcelona
Bayern Münih – Juventus
sampiyonlar-ligi-kura-eslesmeleri-2013
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finak Kura Eşleşmeleri 2013
Galatasaray’ın Şampiyonlar ligi kura sonucu Real Madrid ile eşleşmesi sonucu birçok kişi favori olarak gösterilen ve mutlaka olarak bir üst tura çıkacağı düşünülen Real Madrid için Galatasaray’a şans tanımasada, tüm Türkiye ve Galatasaray’lılar önceki yıllarda Real Madrid ile yapılan karşılaşmaları akıllara getiriyor. 2001 yılında Real Madrid ile çeyrek finalde karşılaşan Galatasaray kendi sahasında 2-0 dan 3-2 kazanmış ancak Real Madrid sahasında 3-0 yenilerek elenmişti. Yine Süper kupada Real Madrid’i 2-1 yenerek süper kupayı kazanan Galatasaray neden olmasın dedirtti. Malaga ve Paris Saint Germain ile eşleşemeyen Galatasaray en zor kuralardan birini çeksede Şampiyonlar ligi çeyrek final kura sonuçlarına rağmen yarı final için neden olmasın diyerek umutlarımızı koruyoruz. Şampiyonlar ligi çeyrek final kura sonuçlarına göre favoriler ise Borussia Dortmund, Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih olarak belirtiliyor. Galatasaray’ın işi zor gibi görünsede imkansız değil. 23-24 nisan ve 30 nisan 1 mayıs tarihlerinde Galatasaray’ımız bu önemli maçında heyecanla nefelerimizi tutacağız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ