Şampiyonlar Ligi Finali Atletico Madrid – Real Madrid Maç Özeti 4 – 1

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

UEFA Avrupa Şampiyonlar liginde final karşılaşması iki ezeli rakip Atletico Madrid ve Real Madrid arasında gerçekleşti. 24 Mayıs 2014 Cumartesi akşamı yapılan Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasını 4-1 Real Madrid kazandı. Atletico Madrid uzatma dakikalarında adeta aldığı kupayı eliyle Real Madrid’e teslim etti. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere biterken uzatmalarda Real Madrid bulduğu 3 golle 4-1 kazanmayı başardı ve 2013-2014 Şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.
Şampiyonlar Ligi Finali Atletico Madrid – Real Madrid Maç Özeti 4 – 1
Şampiyonlar Liginde bu yıl finale kalan iki takımda İspanya’dan oldu. Arda Turan’ın bulunduğu ve son yıllarda büyük başarılara imza atan Atletico Madrid İspanya ligindeki şampiyonluğunun ardından bunu birde Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak katlamak istiyordu. Fakat Real Madrid karşısında 90+3. dakikaya kadar dayanabildi ve Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi kupasını kıl payı kaybetti. UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk maçı, Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının özeti sizlerle.
2014-sampiyonlar-ligi-sampiyonu-real-madrid
2014 Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid – Real Madrid Finali
Atletico Madrid’te Arda Turan sakat olduğu için maçı tribünden izlerken, 9. dakikada Diego Costa’nında sakatlanmasıyla birlikte Adrian Lopez oyuna dahil oldu. İki ispanyol takımıda iyi bir performans sergiledi. Fakat ilk gol 37. dakikada Atletico Madrid’den geldi. Golü atan oyuncu Godin oldu. Godin kafayla attığı golle takımını Real Madrid karşısında 1-0 öne geçirdi. 64. dakikaya kadar Real Madrid maçta skoru değiştirebilecek bir eylem göstermedi. Bunun üzerine teknik direktörün hamlesi oyuna etki etti. Real Madrid’te 2 oyuncu birden değişiyor. Bu dakikadan sonra Real Madrid atakları artıyor. Fakat Atletico Madrid atakları engellemeyi başarıyor. Hakem maçı 5 dakika uzatıyor. Uzatma dakikalarında Atletico Madrid kupayı kaldırmaya hazırlanırken Real Madrid’ten Ramos sahneye çıkıyor ve kafayla kaleye gönderdiği topu Atletico Madrid engelleyemiyor. Durum Atletico Madrid 1 – Real Madrid 1 olarak sonuçlanıyor ve maç uzatmalara gidiyor.
atletico-madrid-real-madrid-4-1-ozeti

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid

Şampiyonlar ligi finalinde Atletico Madrid’li seyirciler şok içerisinde iken Real Madrid seyircisi ise son dakikalarda gelen umutlarını arttıran golü uzatma dakikalarının başlamasından hemen sonra Bale ile sağlıyor. Bale 110. dakikada attığı golün hemen ardından 118. dakikada Marcello ve 120. dakikada Ronaldo’nun golleriyle Real Madrid Atletico Madrid karşısında 4-1 üstünlük sağlıyor. Ramos’un 90+3 ‘te attığı golle Real Madrid son anda Şampiyonlar Ligi kupasını almayı başarıyor.
atletico-madrid-kilpayi-kaybetti
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ