Samsung Galaxy S3 Fiyatları – İnceleme

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu
Samsung cep telefonu konusunda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Samsung Galaxy S2 gibi başarılı bir cep telefonun ardından Samsung Galaxy S3 cep telefonu modelini piyasaya sürdü. Android telefonlar arasında tahtı almak isteyen Galaxy S3 birkaç benzer özelliklerdeki farklı modeller yarışsada şu anda adından en çok söz edilen cep telefonlarından biri olmayı başardı.

Samsung Galaxy S3 Batarya Şarj Süresi

Samsung Galaxy S3 Özellikleri bakımından Android uygulamalarının hepsini rahatça çalıştırabilen ve birçok özelliğiyle adeta ipad gibi olan bir cep telefonu. Bilindiği gibi Android cep telefonlarında özelliklerin yüksek olması ve kullanımın daha fazla şarj götürmesi bir dezavantaj olmaktaydı. Samsung Galaxy S3 Akıllı cep telefonunda şarj süresi gerek bataryanın kuvveti gerekse programların işlevselliği sayesinde çok daha fazla kullanılabilmektedir.

Samsung Galaxy S3 Fiyatları

Samsung Galaxy S3 fiyatlarına bakılacak olursa 2.500 TL ile 1.000 TL arasında değişiyor. Bu telefonu almak istediğinizde dikkat etmeniz gereken bazı durumlar mevcut. Samsung Galaxy S3 ithalatçı firma garantili olarak alındığında 1400 TL ye kadar bulunabiliyor. Eğer pasaport kayıtlı olarak satın almak istersenizde yine 1.000 TL ye Samsung Galaxy S3 sahibi olabiliyorsunuz. Ancak, pasaport kayıtlı modelleri satın almanızı önermiyoruz. Başlarda sorun yaratmasada ilerleyen zamanlarda Samsung Galaxy S3 cep telefonunuzda kapanma yada güncelleyememe gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. İthalatçı firma garantili Samsung Galaxy S3 sahibi olursanızda garanti kapsamında yine ufak tefek sorunlar olabilir. Birde distribütör garantili olarak alabileceğiniz Samsung Galaxy S3 modelleri var ki bunlar tavsiye edilir ve herhangi bir sorun yaşamanız halinde Samsung firması tarafından garanti kapsamında yer alırsınız. 2.000 TL civarında olan distribütör garantili cep telefonu almak en mantıklısı gibi görünüyor.
Samsung Galaxy S3 İnceleme Videosu

Samsung Galaxy S3 En İyi Android Cep Telefonu
Samsung Galaxy S3 inceleme videosunu izlediğinizde Samsung Galaxy S3 ile gelen yeni özellikler ve telefona hayran kalabileceğiniz birçok yeni işlev olduğunu görebiliyoruz. Samsung Galaxy S3 incelemelerde testler sonucu oldukça başarılı bir cep telefonu olarak göze çarparken, bize göre şu anda alınabilecek Android telefonlar arasında en popüler en iyi telefondur.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ