Şanlıurfa Cezaevinde 2. Yangın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da çıkan yangında 13 kişi ölmüştü. Aldığımız sondakika haberine göre Şanlıurfa’daki cezaevinde bir yangın daha çıktı. 18 haziran 2012 pazartesi saat 18:18’de çıktığı söylenen yangında flash gelişmeler yaşandı.
Çocuk koğuşunda çıkan yangın ve çocuk koğuşu yataklarının yakılması sonucu yangın çıkması herkesi şok etti. İtfaiye hemen olay yerine geldi ve yangını söndürmek için müdahale bulundu. Ayrıca güvenlik güçleride olayı bastırmaya çalışıyor. Cezaevinde hareketli anlar yaşanıyor. Yangın henüz söndürülmeye çalışılırken yaşanan olaylarda Şanlıurfa cezaevi için soru işaretlerini doğurdu.

Şanlıurfa Cezaevinde Yine Yangın
İkinci kez çıkan yangını duyan Şanlıurfa Cezaevinde yakınları bulunan vatandaşlar cezaevine akın ederken, yangının çıkmasıyla birlikte mahkumlar kaçma girişimlerinde bulundu. Yangının çıkmasıyla bir kişi eline aldığı bıçakla duvara tırmanarak protesto etmek istedi. Olay sonrası itfaiye ekipleri ve çelik kuvvet ekipleri olayı sonlandırmaya çalışıyor. Şanlıurfa Cezaevi çevresi polis ekipleriyle sarılmış durumda. Cezaevinde çıkan 2. yangın sonrası kaçma girişimde bulunan mahkumlara kaçmayın anonsu yapılarak engellendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken yaşanan gelişmelerin ardından açıklamalar geldi. Şanlıurfa cezaevinde çıkan 2. yangında söndürüldü. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edilirken, cezaevinde bulunan mahkumlar ise görevlilerin gözetiminde bulunuyor

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ