Savaş Ay Öldü mü? Cenazesi Ne Zaman?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gazeteci Savaş Ay malesef öldü. Bir süredir gırtlak kanseri olan Savaş Ay vefat etti. 15 yıldır süren gırtlak kanseri nedeniyle soluk borusu tıkanan Savaş Ay ameliyat olmayıda kabul etmemişti. Gırtlak borusu iyice tıkanan Savaş Ay için açılanan ufak telik sayesinde yaşamını sürdürüyordu. Fakat, yaklaşık 2 aydır kaldığı hastaneden aniden kalbi durarak hayatını kaybetti.
Savaş Ay Kimdir?
1954 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Savaş Ay, 1974 yılında Dünya gazetesinde gazeteciliğe başlamıştı. Televizyoncu ve muhabir olan Savaş Ay’ın en önemli ve asıl mesleği gazeteciliktir. Marmara Ticari Bilimler Akademisi eğitimini bitiren başarılı gazeteci Savaş Ay, sonrasın Dünya gazetesinde muhabir olan Savaş Ay Vatan, Milliyet, Tercüman, Sabah gibi gazetelerde de görev yaptı. Birçok kanalda program yapan Savaş Ay en çok A Takımı isimli programıyla tanındı. Bir erkek bir kız çocuğu bulunan Savaş Dansöz isimli filmin yönetmenliğinide yapmıştı.
savas-ay-oldu-mu
Savaş Ay Öldü mü?
Savaş uzun süredir yaklaşık 15 yıldır gırtlak kanseriyle savaşıyordu. Yaşamayı sevdiği için ölümüde sevdiğini belirten Savaş Ay zaman zaman nefes darlığı çekiyordu. Yaklaşık 2 ay önce Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Savaş AY birden ağırlaşarak kalbinin durmasıyla hayatını kaybetti. Ölen Savaş Ay’ın sevenleri ise hastaneye akın etti. Ünlü gazeteci Savaş Ay tüm Türkiye tarafından seviliyordu. Savaş muhabirliği yapan ve A Takımı programıyla birçok konuyu gündeme getiren Savaş AY ekranların sevilen yüzlerinden biriydi. Savaş AY’ın ölümüyle birlikte 2013 yılında bir büyük ismi daha kaybettik.
Savaş ay gırtlak kanseri mi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ