Schalke – Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

schalke-galatasaray-sampiyonlar-ligi-firsthaber-gd2gaŞampiyonlar liginde son 16 takım içerisine girerek bir üst tura çıkmış olan Galatasaray, Schalke ile eşlemiş ve ilk karşılaşmayı kendi sahasında 1-1 beraberlikle tamamlamıştı. 3 hafta aradan sonra rövanç karşılaşması için Almanya yolunu tutan Galatasaray, Schalke karşısında galibiyet elde ederek Schalke’yi eleyecek ve bir üst tura çıkmaya çalışacak. Schalke ile ilk karşılaşmada TT Arena’da zorlu bir mücadele veren Galatasaray iyi bir oyun sergilememiş ve Schalke 1-1 beraberlikle avantajlı olarak Almanya yolunu tutmuştu. Avrupa Şampiyonlar liginde kura çekimlerinde iki takımda birbirini çektiğini sevinç içerisindeydi. Ancak, Schalke’nin son zamanlardaki durumu ve Galatasaray’ında eksiklerini düşününce 2 takımda birbirine denk sayılabilir.
Schalke – Galatasaray Maçı Ne Zaman?
Galatasaray’ın Schalke ile Şampiyonlar liginde oynayacağı rövanş mücadelesi 12 mart 2013 tarihinde saat 21:45’te gerçekleşecek. Yarın oynanacak karşılaşma salı gününe denk geliyor. Bilindiği artık son 16 takım kaldı ve tüm maçların doyasıya izlenebilmesi için maçlar 2 haftaya yayılarak yapılıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonlar liginde ilk rövanş karşılaşmaları yapılmıştı. Bu hafta Galatasaray’ında içinde olduğu 2. grup rövanş maçları yapılacak. Bu sayede Avrupa Şampiyonlar liginde tüm maçlar rahatça izlenebilecek ve tüm futbol severler dilediği tüm maçları kaçırmadan doyasıya seyredebilecekler.
gs-schalke-formalari-champion-leage-firsthaber-2ytgsf
Schalke Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda?
Geçtiğimiz Galatasaray – Schalke maçını ulusal kanalda yayınlanmadığı için herkes izleme fırsatı yakalayamamıştı. Ancak, Schalke – Galatasaray karşılaşması yani Şampiyonlar ligi rövanç maçı ulusal kanal Star Tv’den izlenebilecek. 12 mart 2013 tarihinde saat 21:45 ‘te naklen ve canlı olarak yayınlanacak olan Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi rövanş karşılaşması Star Tv ekranlarından izlenebilecek. Ulusal kanalda verilecek olan karşılaşma ücretsiz olarak izleneceği için tüm futbol severler sevinçli.
galatasaray-sampiyonlar-ligi-maci-ne-zaman-firsthaber-bxvw2g
Galatasaray İlk 11 Belirsizliğini Koruyor
Galatasaray takımında Johan Elmander ve Dany Nounkeu’nun sakatlıkları devam ediyor. Durumları kritik olan 2 oyuncunun yerine Fatih Terim farklı bir plan düşebilir. İlk maçta iyi bir oyun sergileyemeyen Galatasaray için farklı bir strateji düşündüğünü belirten Fatih Terim yarınki zorlu Schalke maçı öncesi rakibinin ne kadar güçlü olduğunu, Schalke’nin avantajlı olmalarına rağmen ellerinden geleni yaparak turu almak için çalışacaklarını söyledi.
schalke-galatasaray-maci-hangi-kanalda-firsthaber-dbhsd
Schalke Şampiyonlar Ligine Önem Veriyor
Son haftalarda ligde kötü performans sergileyen Schalke ise TT Arena’ya eksik kadro ile gelmesine rağmen Galatasaray karşısında oldukça iyi bir oyun sergilemişti. Galatasaray’lı oyuncular ise zeminin kötülüğünden şikayet etmiş, adeta kötü oyunlarını buna bağlamıştı. Özellikle geçen hafta kaçırdığı penaltıdan sonra çimleri tekmeleyen Drogba ve diğer oyuncuların söylemleri çimlerin azizliğine uğradıklarını gösteriyor. Bakalım Galatasaray’lı oyuncular Schalke’nin muhteşem stadyumunda da benzer mazeretleri söylecekler mi. Zira Galatasaray’lı taraftar sayısı maçın Almanya’da olmasından dolayı oldukça fazla olacaktır. Schalke ligde kötü sonuçlar almasına rağmen Şampiyonlar ligine ayrı bir önem veriyor ve oyuncular Avrupa liginde ayrı bir performans sergiliyor. Galatasaray’ımıza Schalke karşısında başarılar diliyor ve 12.03.2013 tarihinde Schalke sahasında oynanacak karşılaşmada avantajlı sonuç alarak turu geçmesini diliyoruz.
drogbali-galatasaray-sampiyonlar-liginde-star-tvde-firsthaber-gs3gs

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ