Şehit Sayısı 86 mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çukurca baskınında 24 şehit bütün Türkiye’yi yaraladı. Türkiye 7’den 70 artık pkk ve terör olaylarına tepkisini göstermek istiyor. Saldırının saat 1:00 civarı başlayıp sabah 6:00 sularında bitmesi ve ardından şehit ve yaralı sayısında sürekli yanlış bilgiler edinmesi akıllara soru işareti getirmişti.
Şehit Sayısı Kaç?
Dün akşam Tv8 televizyonuna canlı yayında telefon aracılığıyla bağlanan bir bayan Hakkari Çukurca’da geçtiğimiz günlerde yapılan hayin saldırı sonucunda 86-87 şehitin olduğunu söyledi. Bayanın telefon bağlantısı hemen kesilerek yayına devam edildi.
sehit-sayisi-86-mi
Şehit Sayısı 86 mı oldu?
Olay gündeme oturdu. Şimdi 86 şehitin olabileceğini savunan kesim, olay yerindeki askerlerin şehit sayısının daha fazla olduğunu söylediğini iddia ediyor. Bir diğer nedende Türk Kanuna göre şehit sayısının 50’den fazla olması demek hükümetin düşmesi olacağından saklandığını söylüyor.
Şehit sayısının 86-87 olması demek +62 şehit cenazesi demek. Böyle bir durum varsa eğer kısa sürede zaten ortaya çıkacaktır. Dileriz ki bu bir yanlış anlama veya saçma bir iddiadan ibaret olsun. Tüm Şehit Ailelerine başsağlığı diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ