Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisi yeni sezona hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl başrollerini Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ile birlikte paylaştıkları Medcezir dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı. Haziran ayında sezon finali yapan Medcezir dizisinin yeni yılda da bomba gibi geleceği düşünülüyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy birlikte oldukça başarılı işler çıkarmış ve dizi yayınlandığı saatlerde reytingte üstlerde yer almıştı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Diziden Ayrılacak mı?

Yeni sezonda da Medcezir dizisinin üst sıralarda yer alması beklentiler arasında yer alırken Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya dizinin baş karakterleri olmaya devam edecek. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar, trafik kazası ve Mira ile Yaman aşkında son durum Medcezir dizisi sevenlerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.
Dizinin başrollerinde yer alan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yaşadıkları aşkı artık gizlemiyor. Birlikte basına fotoğraflar veren ikilinin Medcezir dizisinin başlangıcından bu yana birçok güzel fotoğraflarını sizler için derledik;

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ