Serenay Sarıkaya Fotoğrafları – Medcezir Mira

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanların en çok beğenilen isimleri arasında yer alan Serenay Sarıkaya Medcezir dizisiyle birlikte gençlerin gönlünü bir kez daha çalmayı başardı. Serenay Sarıkaya dizide zengin ailenin kızlarından birini canlandırırken, fakir aileden Yaman karakteriyle aşk yaşayacak. Ailesi ve yaşadığı hayattan ziyade Yaman’ın ve yaşadığı hayatın ilginç olması onun ilgisini çekiyor. Serenay Sarıkaya 22 yaşında güzel ve başarılı bir oyuncu olarak dizilerde boy göstermeye devam ediyor.
Serenay Sarıkaya Kimdir? Oynadığı Diziler
1991 yılında doğan Serenay Sarıkaya 2010 Miss Turkey yarışmasında 2. oldu. 2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasında güzelliğini tescilleyen Serenay Sarıkaya güzel modellerimizden biri olduğu gibi dizilerinde aranan ismi oldu. Antalya Saime Salih Konca Lisesi’ni bitiren Serenay Sarıkaya Plato Film’den oyunculuk üzerine eğitim aldı. Türkiye’yi Çek Cumhuriyetinde yapılan Gençler Avrupa Güzellik yarışmasında da temsil eden Serenay Sarıkaya Jüri tarafından Jüri özel ödülüne layık görüldü.
Medcezir Dizisi Mira Fotoğrafları
2008 yılında ilk kez Plajda filminde rol alan Serenay Sarıkaya 16 yaşında oyuncu olma şansı elde eden ve tesadüfen oyuncu olmasıyla bilinmektedir. Adanalı dizisinde aldığı rol ile ünlü olan Serenay Sarıkaya burada aldığı rol ile tanındı. Lale Devri dizisinde ise kendini kanıtlamayı başardı. Çağatay Ulusoy ile rol aldığı Medcezir dizisinin ana karakterlerini canlandıran Serenay Sarıkaya MedCezir dizisiyle birlikte 4. haftayıda geride bırakmak üzere. Dizi şu anda sevildi ve izlenme oranları gayet iyi. Serenay Sarıkaya başarısının yanı sıra güzelliğiylede hayran sayısı oldukça fazla olan bir oyuncu olarak sizlere Serenay Sarıkaya’nın en yeni fotoğraflarını derledik.

Serenay Sarıkaya Fotoğrafları – Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ