Serenay Sarıkaya Nasıl Zayıfladı? Sıcak Yoga Nedir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya dizi için tam 6 kilo vermiş. Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya zayıflamasının sırrı ortaya çıktı. Kısa sürede nasıl zayıfladığını öğrendiğimiz Serenay Sarıkaya’nın taktiğini uygulayarak sizde kilo verebilirsiniz. Serenay Sarıkaya Star Tv ekranların Mira karakterini canlandırmaya devam ediyor. Dizinin başrollerini Çağatay Ulusoy ile paylaşıyor.
Serenay Sarıkaya Sıcak Yoga ile Kilo Verdi
Serenay Sarıkaya dizi başlamadan evvel 6 kilo verdi. Bu kiloları ise Bikram Yoga yöntemiyle vermiş. Yani, Sıcak Yoga yöntemi ile tam 6 kilo birden vermiş. Sıcak yöntemiyle kilo vermek için 40 derecelik bir odadada 90 dakika kalmayı göze almanız gerekiyor. 40 derecelik sıcakta yoga hareketleri yaparak 1,5 saat kalmanız gereken odada kısa sürede kilo verebiliyor ve vücutta bulunan toksinleri ter ile dışarı atabiliyorsunuz.
serenay-sarikaya-sicak-yoga-zayifladi
Sıcak Yoga ile Zayıflama
Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin Mira’sı Serenay Sarıkaya sıcak yoga yöntemiyle 6 kilo vererek zayıfladı. Dizide oldukça genç bir bayanı canlandıran Serenay Sarıkaya böylelikle karakteri canlandırmakta zorlanmadı. Medcezir dizisi Cuma akşamları saat 20:00’dan sonra Star TV’de yayınlanmaktadır. Serenay Sarıkaya gibi sizde kilo vermek istiyorsanız, Sıcak Yoga yani Bikram Yoga yöntemini kullanabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ