Serkan Acar Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü futbolcu Serkan Acar kimdir? Serkan Acar, futbolculu dönemindeki başarısının yanı sıra futbolculuktan sonraki hayatıylada tanınan ünlü bir futbol adamıdır. Serkan Acar Fenerbahçe ile tanınan ve 14 yıl Fenerbahçe’de oynadıktan sonra toplamda 45 yıl boyunca Fenerbahçe’ye hizmet veren ünlü bir isimdir. Fenerbahçe’li Serkan Acar hayatını kaybetti. Bugün cenazesi kaldırılacak. Öncelikle Allah’tan Rahmet diliyor ve Serkan Acar’ın hayatına geçiyoruz.
Serkan Acar Kimdir? Hayatı
Fenerbahçe alt yapısında yetişen Serkan Acar gelecek vaadeden başarılı futbolculardan biri oldu. Henüz 17 yaşındayken Fenerbahçe A takımda forma giymeyi başardı. 1966 yılınd alt yapıdan A takıma yükselen Serkan Acar 295 maçta 13 gol atarak Fenerbahçe’nin önemli futbol adamları arasına girmeyi başardı. 1948 doğumlu Serkan Acar Ankara’da dünyaya geldi. Fenerbahçe’de oynadığı dönemde oldukça başarılı bir futbolculuk sergileyen Serkan Acar futbolculuğun ardındanda Fenerbahçe’de görev aldı. Toplamda 45 yıl Fenerbahçe takımı için görev yapan Serkan Acar, kişiliği ilede çok sevildi. Serkan Acar, arkadaşları tarafından “Neredeyse kimseye hayır dememiştir. Kimsenin kalbini kırmamıştır. Sevecen ve saygılı bir kişiliğe sahiptir” şeklinde tanımlanıyor. 2013 yılında hayata gözlerini yuman Serkan Acar kanser hastalığına yenik düşerek tüm Fenerbahçe camiası ve Türkiye’yi yasa boğdu. www.firsthaber.net olarak 65 yaşındaki emektar futbol adamı Serkan Acar’a Allah’tan Rahmet ve Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
serkan-acar-kimdir-hayati
Serkan Acar Eşi Zeynep Değirmencioğlu
Serkan Acar sadece futbolculuk hayatıyla değil, oyunculuğuylada beğeni toplayan bir isimdir. Serkan Acar, Türk sinemasının bilindik yüzlerinden Zeynep Değirmencioğlu’yla aynı filmde oynadık. Ayşecik rolüyle tanınan Zeynep Değirmencioğlu ile aynı filmde rol alan ünlü futbolcu Serkan Acar bir süre sonra Zeynep Değirmencioğlu ile aşk yaşar ve evlenme teklifinde bulunur. Zeynep Değirmencioğlu ile evlenen Serkan Acar mutlu evlilikleri tüm Türkiye gündeminde aylarca konuşulur. Evlili sonrası Zeynep Acar ismini alan Zeynep Değirmencioğlu’da sinemaya yavaş yavaş veda eder. Serkan Acar ve Zeynep Acar’ın mutlu evlilikleri devam eder. Ancak, 65 yaşında Serkan Acar kanser hastalığını yenemediği için eşini yalnız bırakarak hayata veda etti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ